Αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε από το Star: Ποια πανέμορφη παρουσιάστρια έφυγε

Ποια παρουσιάστρια αποχώρησε από το Star;

Η Τζούλια Νόβα, το κορίτσι του Τροχόυ της Τύχης δεν θα βρίσκεται πια στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη να ζαλίζει με την ομορφιά της τους παίκτες του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού που φυσικά πήρε πράσινο φως και συνεχίζει δυναμικά και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν στο Star.

Η Τζούλια Νόβα, αν και θα βρισκόταν κανονικά στα πλατό του παιχνιδιού, αποφάσισε η ίδια να μην συνεχίσει την συνεργασία της μετά από 2,5 πολύ ωραία χρόνια αδιάκοπης παρουσίας της στον Τροχό της Τύχης και να αποχωρήσει.

Οι υπεύθυνοι του Star περίμεναν μέχρι και πριν λίγο καιρό την απάντησή της που πλέον είναι επίσημη και τελικά αρνητική. Το γιατί όμως το όμορφο κορίτσι του Τροχού πήρε αυτήν την απόφαση μας άφησε άφωνους.

Η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να πει αντίο στη θέση της στην τηλεόραση γιατί θέλει να ασχοληθεί σοβαρά και επαγγελματικά με κάτι που η ίδια αγαπάει πολύ. Τι είναι αυτό;

Όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές, η ζωγραφική! Ναι, καλά διαβάσατε, η Τζούλια Νόβα έβαλε στόχο να γίνει ζωγράφος και είμαστε σίγουροι πως ότι κάνει θα το κάνει με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.

Αυτήν την εβδομάδα στο Star Channel γίνονται συνεχόμενα castings για να βρεθεί η αντικαταστάτριά της έτσι ώστε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του τηλεπαιχνιδιού.