Απίστευτο ξεκατίνιασμα Μάρκελλου Νύκτα με Λάκη Γαβαλά: Ποια η πέτρα του σκανδάλου

Γιατί ξεκατινιάστηκαν Μάρκελλος Νύκτας και Λάκης Γαβαλάς;

Οι δύο σχεδιαστές μόδας διασταύρωσαν τα ξίφη τους, όταν ο τελευταίος σχολίασε ειρωνικά το καπέλο με φτερά φασιανού που φόρεσε ο «Mr LAK» στον γάμο του Αντώνη Ρέμου.

«Fashion police: Απαγορεύεται το κυνήγι φασιανού στο κτήμα του Αντώνη γκΡέμου» έγραψε στην προσωπική σελίδα του ο πρώην στιλίστας του «Fame Story», δημοσιεύοντας και τη φωτογραφία του συναδέλφου του με το συγκεκριμένο αξεσουάρ!

Η δυσμενής κριτική προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Λάκη Γαβαλά. Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook απάντησε στον σαρκαστικό Μάρκελλο Νύκτα με έντονα απαξιωτικές εκφράσεις.

«Γνωστός μού στέλνει το ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΠΟΣΤ με το φημισμένο καπέλο του πρόσφατου γάμου που παρευρέθηκα.

Το συγκεκριμένο (είναι) από αυτόν τον πανηλίθιο δήθεν σχεδιαστή, δήθεν στιλίστα, δήθεν γνώστη της ελληνικής γλώσσης, ονόματι Μάρκελλος Νύκτας.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνει αυτό το κακομούτσουνο, κακογερασμένο ανθρωπίδιο που με σηκώνει και με κρίνει σε ποστ του, για να πάρει κάποια λάικ από άλλους ξοφλημένους;» έγραψε με εμφανή εκνευρισμό και συνέχισε: «Comments μπορούν να κάνουν στόματα που είναι καταχωρημένα στις Α list διεθνώς… και όχι να γράφουν λογοπαίγνια τριτοκοσμικά όπως γκΡεμου και τέτοια.

Και μη μου ξανααπαντήσει πάλι αυτή η καρικατούρα του αρσενικού είδους, ότι έχω κάνει φυλακές, ότι χρωστάω και τέτοια συναφή, γιατί θα το χειροτερέψω».