#MasterChefJuniorgr: Τι έγινε στην πρεμιέρα. Πρώτη δοκιμασία, κλάματα Μάγκυς, τρολάρισμα, κράξιμο [video]

Τι έγινε στην πρεμιέρα του MasterChef Junior;

Το MasterChef Junior έκανε πρεμιέρα απόψε στο Star.

Η Ελένη Ψυχούλη καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους 44 λιλιπούτειους chef που επιλέχθηκαν από τις auditions σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στόχος των 22 κοριτσιών και των 22 αγοριών είναι να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με το φαγητό που θα φτιάξουν έτσι ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του MasterChef Junior.

Τα παιδιά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που κατάφεραν να βρεθούν εκεί και δήλωσαν έτοιμα να κερδίσουν την ποδιά έτσι ώστε να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν τον τίτλο του MasterChef Junior και το χρηματικό έπαθλο.

Πρώτα τα κορίτσια ξεκίνησαν την διαδικασία του μαγειρέματος μέσα από την οποία 11 από αυτά θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Δείτε το video:

Πρώτα τα κορίτσια ξεκίνησαν την διαδικασία του μαγειρέματος, στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef Junior μέσα από την οποία 11 από αυτά θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Τα παιδιά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που κατάφεραν να βρεθούν εκεί και δήλωσαν έτοιμα να κερδίσουν την ποδιά έτσι ώστε να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν τον τίτλο του και το χρηματικό έπαθλο.

Η γαστρονόμος – και όχι μόνο- Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας το «Silver Award», παρουσίασαν στα κορίτσια το πρώτο πιάτο με το οποίο θα διαγωνιστούν! Αυτό ήταν ένα φιλέτο κοτόπουλο!

Η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή διαγωνισμού μαγειρικής, δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά να επιδείξουν τις μαγειρικές ικανότητες και την αγάπη τους για το φαγητό, μέσα από μια σειρά νόστιμων και διασκεδαστικών προκλήσεων.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.

11 αγόρια και 11 κορίτσια θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική, μαγειρική περιπέτεια, με χρηματικό έπαθλο 15.000 ευρώ για τον νικητή του τελικού και από 5.000 ευρώ στον δεύτερο και τρίτο νικητή.

Συγκινήθηκε η Μάγκυ Ταμπακάκη, η οποία αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας το «Silver Award», στην πρεμιέρα του MasterChef Junior.

Οι τρεις κριτές -η γαστρονόμος Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη καλωσόρισαν τα 44 παιδιά στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής και εκείνα δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους!

«Εντύπωση μου έκανε περισσότερο η κυρία Μάγκυ, γιατί δάκρυσε εκείνη τη στιγμή που μας είδε, γιατί το είχε ξαναζήσει αυτό… είχε έρθει στη θέση μας… Με συγκίνησε… που συγκινήθηκε» είπε 11χρονος Μάριος στην κάμερα.

Στόχος των 22 κοριτσιών και των 22 αγοριών είναι να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με το φαγητό που θα φτιάξουν έτσι ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του MasterChef Junior.

Από τα παιδιά όλα να τα περιμένεις.

Είναι αθώα, απονήρευτα και βλέπουν τα πράγματα με την δική τους οπτική γωνία.

Το MasterChef Junior και οι λιλιπούτειοι chef ρίχτηκαν στην μάχη για την κατάκτηση της ποδιάς.

Η Κλεοπάτρα είναι η μικρότερη της παρέας, αφού είναι μόλις 8 χρονών αλλά με την κουζίνα τα πηγαίνει πολύ καλά. Όταν τελείωσε το πιάτο της, μονολογούσε συνεχώς: «Πότε θα φάμε; Πότε θα φάμε;» και μάλιστα έκανε και χορογραφία.

Όταν οι κριτές ξεκίνησαν να δοκιμάζουν τα πιάτα, εκείνη έκανε πως κόβει και τρώει.

Δείτε το video:

Φυσικά από την πρεμιέρα του MasterChef Junior δεν έλειπε και το καθιερωμένο κράξιμο από τους χρήστες του twitter.