Χωρισμός Μιζεράκη-Ζάρλα: Τα insta stories που τους πρόδωσαν #PowerofLoveGR

Τι συμβαίνει πραγματικά με Στέλλα Μιζεράκη και Πάνο Ζάρλα, έχουν όντως χωρίσει μετά το καλοκαίρι;

Με ένα άρθρο όλο υπονοούμενα ο Νάσος Γουμενίδης αναγγέλει τον χωρισμό Στέλλας Μιζεράκη – Πάνου Ζάρλα. Είναι ποτέ δυνατόν;

Διαβάστε το άρθρο:

“Τα γράφαμε. Η σχέση αυτή μπορεί να χτίστηκε μέσα στο παιχνίδι και να αποτέλεσε και την αιτία που οι δυο τους κέρδισαν το παιχνίδι, αλλά με το που βγήκαν απο το παιχνίδι ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Το τηλεοπτικό κάψιμό τους σε συνδιασμό με την καθημερινή τριβή, έφερε κρίσεις, εντάσεις νεύρα και απόσταση.

Έγινε μια προσπάθεια το καλοκαίρι με τον Ζάρλα να κατεβαίνει στην Κρήτη μπας και σωθεί η σχέση αλλά μάταια.

Πλεόν ο καθένας βαδίζει μόνος με την Κρητικιά να κάνει «αρπαχτές» μέσα απο το πρόφίλ της στο Ίνσταγκραμ και τον Ζάρλα να μην έχει αφήσει «σοκολάτα» απο τα στέκια που καθημερινά σχεδόν επισκέπτεται.

Το παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό. Η Στέλλα Μιζεράκη πρίν απο 7 ημέρες απολαμβάνει την υπέροχη θάλασα της Κρήτης και ο Ζάρλας σε μαγαζί σητν Αθήνα μέχρι αργά να παίζει με τους φίλους του και με μια μελαχρινή, αγνώστων λοιπών στοιχείων…

Είναι αυτό τώρα σχέση; Είναι ζευγάρι; Εντάξει. Μη τρώτε παραμύθι… Τα παιδιά καλά έκαναν. Έπαιξαν κέρδισαν… έγιναν γνωστά απο το πουθενά και εκεί θα καταλήξουν… στην αφάνεια. Και η ευθύνη είναι τόσο δική τους αλλά και των στελεχών του Σκαϊ που τους έκαψαν… Και μην τρώτε επίσης παραμύθι απο τα κοινά Ίνστα στόρι στο σπίτι του Πανούλη. Όλα για να απασχολούν.

Το μόνο που μένει είναι να κατέβουν οι κοινές φωτογραφίες τους απο το προφίλ της Μιζεράκη. Πόσο χρόνο δίνετε γι΄αυτό;

Διαβάστε το μεγάλο μυστικό Μιζεράκη – Ζάρλα που έκρυβαν μέσα στο Power of Love και ποια η πραγματική ηλικία της Στέλλας Μιζεράκη.