Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου: Ποια εκπομπή έκπληξη θα παρουσιάζει [φωτο]

Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Oχι, δεν είναι fake news. Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση είναι προ των πυλών, αφού το όνομα του είναι το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση μιας εκπομπής που έρχεται απ’ το παρελθόν.

Ο λόγος φυσικά για το θρυλικό «Big Brother», το οποίο ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επαναφέρει ελπίζοντας να ξανακάνει τη μεγάλη επιτυχία που είχε κάνει στο παρελθόν.

Πληροφορίες της Espresso, θέλουν το Big Brother να ξεκινά αμέσως μετά το τέλος του «Nomads» που έχει προγραμματιστεί κατά τα Χριστούγεννα, προκειμένου η prime time του σταθμού να μείνει full και να «χτυπήσει» ακόμα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Τα δυο ονόματα που παίζουν δυνατά είναι εκείνα του Γιώργου Λιάγκα και του Ανδρέα Μικρούτσικου, όμως ο τελευταίος είναι και το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή, καθώς θεωρείται για πολλούς και προφανείς λόγους η ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Το Big Brother που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τότε είναι το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν και ασφαλώς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο τιμόνι του θα έχει (πριν ακόμα ξεκινήσει) εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα συζητηθεί. Πολύ και από πολλούς.