#GNTMgr Ειρήνη Στεριανού, Έλντα Λάσκα: Ποια αποχώρησε με δάκρυα. Φαρμάκι η Μέγκι Ντρίο [video]

Ειρήνη Στεριανού, Έλντα Λάσκα: Ποια αποχώρησε από το Next Top Model με δάκρυα;

Γιατί έσταξε φαρμάκι η Μέγκι Ντρίο που εξελίσσεται σε είδωλο του Next Top Model στο twitter;

Το ύψος αποδείχθηκε εφιάλτης για πολλές από τις παίκτριες του GNTM. Αρκετές ήρθαν αντιμέτωπες με το φόβο τους καθώς αιωρούνταν στον αέρα χωρίς να μπορούν να συγκεντρωθούν και να δώσουν μια σωστή πόζα στον φωτογράφο.

Η Ειρήνη Στεριανού και η Έλντα Λάσκα ήταν οι παίκτριες με τις χειρότερες φωτογραφίες. Και οι δύο δεν κατόρθωσαν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Ειρήνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της που βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση, τελικά όμως η Βίκυ Καγιά της έδωσε τη φωτογραφία της για να επιστρέψει στο σπίτι του GNTM. Η Έλντα Λάσκα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Φαρμάκι έσταξε η Μέγκι Ντρίο για τη Βίκυ Καγιά που της είπε οτι “στάθηκε απλά τυχερή” στη φωτογράφιση, ενώ αυτή είχε υψοφοβία και έμεινε στο κενό για 20 λεπτά λόγω τεχνικού προβλήματος. Για την Ξανθούλα είπε ότι είναι ένα plus size model “καρτούν” και η δικιά της φωτογραφία ήταν πολύ καλύτερη.

Λίγο νωρίτερα, η Έλντα Λάσκα είχε ξεκινήσει αισιόδοξα να αναρριχηθεί για την φωτογράφιση του GNTM, αλλά ο φόβος της την κατέβαλε την ώρα που βρισκόταν στον αέρα. Κρατούσε την ανάσα της σε κάθε κλικ και βούρκωσε από το άγχος που της δημιούργησε το ύψος. «Η Έλντα δεν μπορεί να συνεχίσει! Να κατέβει», φώναξε ο φωτογράφος.

«Πήγα να πεθάνω. Δεν το πιστεύω ότι κατέβηκα. Δεν μπορώ να μιλήσω», είπε η Έλντα κατεβαίνοντας από τον τοίχο αναρρίχησης έτοιμη να καταρρεύσει.

«Τη στιγμή που φρίκαρα πραγματικά πίστευα ότι θα λιποθυμήσω εκείνη την ώρα και ζήτησα να κατέβω κατευθείαν. Μέσα μου με έτρωγε, γιατί δεν το έκανες. Να το έκανες όσο καλύτερα μπορούσες. Να έδινες στο 100%. από εκεί και πέρα είναι πάνω από εμένα», εξήγησε στην συνέχεια.

Διαβάστε ποια είναι στ’ αλήθεια η Μέγκι Ντρίο, η αντιπαθέστατη παίκτρια του Next Top Model.