Ιωάννα Μπέλλα #StarHellas2018: Πώς βγήκε μετά την ξεφτίλα σε #GNTMGR. Ο χασάπης και το… λάδωμα. Παρασκήνιο

Πώς βγήκε Star Hellas 2018, η κομμένη με απαράδεκτο τρόπο από το Next Top Model, Ιωάννα Μπέλλα;

Η Ιωάννα Μπέλλα αναδεικνύεται σε πρόσωπο των ημερών στην τηλεόραση και στο χώρο της μόδας, μετά τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία 2018, Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young και αφού πέρασε ανεπιτυχώς από το Next Top Model.

Πριν την ανακοίνωση των συμμετεχουσών που περνάνε στην τελική φάση για τους βασικούς τίτλους, η παρουσιάστρια της βραδιάς, Νικολέττα Ράλλη ανακοίνωσε τους επιμέρους τίτλους, ένας εκ των οποίων αφορούσε στην επιλογή του κοινού που μπορούσε να ψηφίσει τις διαγωνιζόμενες τηλεφωνικά από το σπίτι.

Το μοντέλο, που έφαγε πόρτα από το Next Top Model, ήδη γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό, πήρε τις περισσότερε ψήφους του κοινού και έτσι ανακηρύχθηκε σε People’s Choice Award.

Μια απόφαση που δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ως απάντηση των τηλεθεατών στην κριτική επιτροπή του reality μοντέλων του Star.

Η 22χρονη μάλιστα από την Βέροια προκρίθηκε και στην τελική δεκάδα των γυναικών που διεκδίκησαν το στέμμα της Σταρ Ελλάς, MIss Young και Μις Ελλάς.

Από την κριτική για τη νέα Star Hellas 2018 δεν έλειψαν βέβαια και οι… καλοθελητές.

Όπως σας αποκαλύπτει αποκλειστικό ρεπορτάζ του GossipLife.gr, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν το αποτέλεσμα και τη νίκη της Ιωάννας Μπέλλα στημένη.

Γιατί σου λέει, πώς είναι δυνατόν να κόπηκε με τον χειρότερο τρόπο από το Next Top Model και λίγες ημέρες μετά να βγαίνει ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδος, κατακτώντας τον τίτλο της Star Hellas 2018.

Κάπου εκεί λοιπόν, άρχισαν να σκάνε οι αποκαλύψεις για τον μεγαλοεπιχειρηματία πατέρα της Ιωάννας Μπέλλα.

Ο πατέρας της Ιωάννας Μπέλλα είναι πασίγνωστος κρεατέμπορας στη Βόρεια Ελλάδα και πολλοί ισχυρίζονται -όπως σας μεταφέρει το GossipLife.gr- ότι… λάδωσε για να σιγουρέψει τη νίκη της 22χρονης και φυσικά για να μην απογοητευτεί ξανά το κοριτσάκι του!

Πάντως, ότι και να λέμε, είτε έτσι είτε αλλιώς, η Ιωάννα Μπέλλα είχε όλα τα φόντα για τη νίκη!