#NomadsGR Κοργιαλάς, Σίσσυ Ζουρνατζή, Τόνια Σολανάκη: Ποιοι αποχώρησαν με… πρόταση γάμου [video]

Ποιοι αποχώρησαν από το Nomads από τους υποψηφίους Δημήτρη Κοργιαλά, Τόνια Σολανάκη και Σίσσυ Ζουρνατζή;

Απίστευτη εξέλιξη είχαμε στο live συμβούλιο του Nomads. Η Σίσσυ Ζουρνατζή άκουσε τον Σάββα Πουμπούρα να ανακοινώνει πως είναι αυτή η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τους άφησε όλους άφωνους.

«Σάββα μου, μπορώ να έχω ένα λεπτό; Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στο αγόρι μου», είπε η Σίσσυ και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα να ανακοινώσει ο Σάββας Πούμπουρας και τον δεύτερο παίκτη που θα αποχωρούσε. Η Τόνια Σολανάκη ήταν αυτή που πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι έφυγε από το παιχνίδι.

Λίγο νωρίτερα εκτός Nomads βρέθηκε και ο Νίκος Χουλιάρας. Ο παίκτης των Λεμούριων είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι πριν μερικές ημέρες και η παραγωγή, έπειτα από τις εξετάσεις και τις εκτιμήσεις του γιατρού, αποφάσισε να φύγει από τη Μαδαγασκάρη.

«Νίκο, έχεις ένα θέμα με το χέρι σου. Πήγες για εξετάσεις, για μαγνητική, έχω τη γνωμάτευση του γιατρού. Ο γιατρός μας ενημέρωσε ότι για 10 με 15 μέρες πρέπει να απέχεις από οποιοδήποτε αγώνισμα. Πρέπει να ξεκουραστείς από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Όπως καταλαβαίνεις αυτός είναι πολύ μεγάλος χρόνος και οι εξελίξεις στο Nomads είναι καταιγιστικές. Δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Διαβάστε ποιος έβρισε παίκτρια του Nomads – “μωρή ξεφτιλισμένη…”

΄