Πόλεμος με Χρηστίδου-Μαραντίνη-Παπανώτα: “Όλη η Αθήνα ξέρει ότι ο Θοδωρής είναι…”. Εξώδικα

Τι αναφέρει το εξώδικο των Μαραντίνη-Χρηστίδου στον Παπανώτα;

Προθεσμία τριών ημερών δίνει ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου στον Δημήτρη Παπανώτα προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε σχετικά με τον τραγουδιστή και την «λατρεία» του στο γυναικείο φύλο, αφήνοντας αιχμές για την προσωπική και οικογενειακή ζωή του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy day» στον Alpha αναμένεται να λάβει εξώδικο μέσω του οποίου θα του ζητείται να ανακαλέσει όσα είπε για τον τραγουδιστή.

Σημειώνεται, ότι η υπόθεση ξεκίνησε από κάποιες αναφορές σχετικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά επεκτάθηκε… θίγοντας την οικογένεια του τραγουδιστή.

Ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στον Θοδωρή Μαραντίνη (στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στον Alpha) είπε χαρακτηριστικά:

«Αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους «άνδρες» και «δημοσιογράφους» να μας πει ποιους εννοείς για να του απαντήσουμε κιόλας.

Αν εννοείτε συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα».

Αυτή η αποστροφή του λόγου του, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ζευγαριού. «Δεν στεκόμαστε στα θέματα για τα παραπάνω κιλά, αλλά στις αναφορές που έγιναν και μπορεί να προκαλέσουν την διατάραξη της οικογενειακής ισορροπίας, καθώς και υπάρχουν και παιδιά.

Πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα κάθε οικογένειας και ήταν μια ανήθικη αναφορά.

Στην περίπτωση που δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, θα στραφούμε νομικά εναντίον του δημοσιογράφου, αλλά ενδεχομένως και του σταθμού που φιλοξένησε αυτή τη δήλωση”, σχολιάζει στο ethnos.gr ο δικηγόρος του ζευγαριού κ. Νίκος Αγαπηνός.