Τζούλια Αλεξανδράτου, αγνώριστη: Στα όρια νευρικής ανορεξίας, τρομακτική αλλαγή [φωτο]

Η πολυσυζητημένη ξανθιά καλλονή Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε αλλά στα 31 της μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της – Η τελευταία εικόνα που ανέβασε στα social media αποτυπώνει το άδοξο τέλος ενός s…x symbol περίπου ως φυσική εξέλιξη των ολέθριων επιλογών της

«Νευρική ανορεξία;» διερωτήθηκαν ανήσυχοι οι θαυμαστές της. «Φωτοσοπιά για να δείχνει trendy σαν skinny μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου», ισχυρίστηκε ο περίγυρός της. «Απλώς η πραγματική απεικόνιση μιας κοπέλας που τρέφεται μόνο με σούσι και βότκα», διαπίστωναν με κακεντρέχεια οι άσπονδοι φίλοι της.

Η αλήθεια είναι ότι η πρόσφατη φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στα social media δεν παρέπεμπε στον σαγηνευτικά σ@ξι παλιό εαυτό της. Φάνταζε σαν ασαφές περίγραμμα ταλαίπωρου ψαροκόκαλου, κυρίως όμως σαν ξεθωριασμένη σκιά εκείνου του ολοζώντανου χυμώδους ξανθού κοριτσιού με τα πράσινα μάτια που απασχόλησε ή σόκαρε το κοινό ως πολυσυζητημένη καλλονή των Καλλιστείων, ως μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια, ως σελέμπριτι γενικώς και, τέλος, ως εθνική, πλην ατάλαντη, π@ρν@στ@ρ σε εγχώριες ΧΧΧ ταινίες.

Φορώντας μια πλατινέ περούκα και πράσινo φόρεμα με τούλια και φραμπαλάδες στην απόχρωση της χλωρής αγκινάρας, σε φόντο με κάτι κρεμάστρες βεστιαρίου, ανακοίνωνε μέσω της ανάρτησης στους διαδικτυακούς φίλους της την επιστροφή της στην ντόπια σόουμπιζ – ό,τι κι αν σημαίνει πλέον αυτό.

Μόνο που στην εικόνα, η οποία έγινε viral, αποτυπωνόταν μία περίπου μαραμένη, ισχνή και δυσάρεστα αδυνατισμένη φιγούρα του άλλοτε s.. symbol Τζούλια Αλεξανδράτου. Αρκετοί διέγνωσαν στοχαστικά ότι μόλις στα 31 της σήμερα η εικόνα της αντανακλούσε το άθροισμα των επιλογών της.

Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο μια φωτογραφία για να αποκρυσταλλώσει το τι έχει γίνει, ούτε το τι θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να είχε γίνει στη ζωή καθενός.