Black Friday: Ποια καλύτερα smartphones και tablets να αγοράσετε σήμερα. Προσφορές σε iPhone X, Huawei P20 Pro και…

Η κατηγορία των smartphones και των tablets είναι από τις κυρίαρχες στην αγορά ακόμα και όταν δεν είναι Black Friday. Ειδικά όμως αυτή την ημέρα, οι πωλήσεις τους απογειώνονται καθώς οι καταναλωτές δεν χάνουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πανίσχυρο κινητό σε πολύ καλή τιμή.

Μετά τις προτάσεις μας για τις καλύτερες προσφορές σε τηλεοράσεις, μερικές από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς για να αποκτήσετε το tablet ή το smartphone που θέλετε στις καλύτερες τιμές

Η κατηγορία “όνειρο” πολλών χρηστών αφού εδώ βρίσκονται τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς. Με τεράστιες οθόνες, κορυφαίες κάμερες και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή η κατηγορία δεν έχει πολλές προσφορές, όμως όποιες υπάρχουν αξίζουν την προσοχή σας καθώς αναφέρονται σε κορυφαία τηλέφωνα.

Huawei P20 Pro

Ένα από τα κορυφαία τηλέφωνα της χρονιάς, το οποίο έχει την καλύτερη κάμερα στην κατηγορία με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε νυχτερινή φωτογράφιση, είναι ένα από τα τιμώμενα τηλέφωνα της φετινής Black Friday. Με κορυφαία χρωματική πρόταση το Twiglight είναι ένα κινητό που δε θα πρέπει να διστάσετε να αποκτήσετε, ειδικά σε αυτή την τιμή.

To Huawei P20 Pro

Samsung S9 Plus

Ίσως η πιο όμορφη οθόνη της αγοράς, με εκπληκτική κάμερα και καταπληκτικές επιδόσεις και στις δύο του εκδόσεις. Ειδικά στην έκδοση S9 Plus είναι μια αγορά που δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε δεύτερη φορά. Από τα πιο όμορφα και πιο αποτελεσματικά τηλέφωνα της αγοράς.

Το Samsung S9 Plus

iPhone X

Το τηλέφωνο που μας έμαθε τα notch, και αποτέλεσε πραγματική επανάσταση. Η επετειακή έκδοση του iPhone, μπορεί να έχει κλέισει ήδη ένα χρόνο ζωής, όμως .. είναι Apple και για όσους αγαπάνε την εταιρεία με το μηλαράκι, τότε θα πρέπει να κοιτάξουν αυτές τις επιλογές

To iPhone X

Η “χρυσή” κατηγορία για όσους θέλουν ένα πολύ καλό τηλέφωνο αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το κάτι παραπάνω για την τέλεια οθόνη ή την κορυφαία φωτογραφική μηχανή. Η κατηγορία περιέχει “διαμαντάκια” που αξίζει να εξερευνήσετε, ακόμα και αν φέτος δεν συμμετέχουν όλα στο Black Friday, αφού είναι συσκευές που κυκλοφόρησαν μόλις πριν λίγο καιρό (βλ. Honor 8X και Pocophone F1 τα οποία αξίζει κάποιος να αποκτήσει ακόμα και χωρίς προσφορές)

Samsung Galaxy A6

Huawei P20 Lite

Xiaomi M1 A2

Low End

Η κατηγορία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν αξιοπρεπή τηλέφωνα εργαλεία για αυτούς που θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους αλλά ταυτόχρονα να μην στερούνται τις δυνατότητες των smartphones. Οι επιλογές σε αυτή την κατηγορία είναι πάρα πολλές, εμείς μαζέψαμε μερικές μόνο ενδεικτικές

Samsung Galaxy J6

Nokia 6.1

Huawei Mate 10 Lite

Tablets

Με μεγάλη οθόνη και μεγάλες δυνατότητες, τα tablet είναι τέλεια για να παρακολουθείς multimedia στην ηρεμία του καναπέ σου αλλά και να κάνεις όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες δουλειές. Από απλές λύσεις μέχρι συσκευές που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το laptop, υπάρχει ένα teblet για κάθε γούστο

Huawei Mediapad T3 9,0″

HUAWEI-MediaPad-T3-10-inch-WiFi

Samsung Galaxy Tab S3 9,7″

Επειδή οι προσφορές και τα προϊόντα είναι πάρα πολλά και συνεχώς αλλάζουν, καλό θα είναι να μένετε ενημερωμένοι και να επισκεφτείτε τις σελίδες των καταστημάτων για να βλέπετε τις συνεχείς καινούργιες προσφορές.

Public
Mediamarkt
Πλαίσιο
Κωτσόβολος
You.gr
Gamescom
Cosmote
Vodafone
Wind