Συγκλονίζει η Ελένη Βιτάλη: “Ήθελα να αυτοκτονήσω και σώθηκα από…”

Ποιος έσωσε την Ελένη Βιτάλη από την αυτοκτονία;

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ» η διάσημη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη. Αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε σκεφτεί σοβαρά να αυτοκτονήσει και πως σήμερα ζει χάρη σε μία φίλη της που τη απέτρεψε από το να το κάνει.

Πρόκειται για μία τραγουδίστρια που από μικρή ηλικία έζησε την άγρια πλευρά της ζωής. Την βαναυσότητα των «σκυλάδικων», την αγοραία πλευρά της τέχνης της. Τώρα πια η ίδια δηλώνει τυχερή.

«Πριν από πέντε χρόνια έχασα το τιμόνι. Βυθίστηκα στο απόλυτο σκοτάδι. Έπεφτα να κοιμηθώ και δεν ήθελα να ξυπνήσω. Κάθε βράδυ μετά την δουλειά μου ζούσα την κόλαση» περιγράφει η Ελένη Βιτάλη και αναφέρει πως όλη αυτή την δύσκολη φάση της ζωής της κατάφερε να την ξεπεράσει έχοντας πάντα δίπλα της τον «φύλακα άγγελο» της.

Η ίδια εξηγεί πως κατάφερε να βγει από αυτή την κατάσταση χάρη σε έναν άνθρωπο που ήταν συνεχώς δίπλα της. «Την αδελφική μου φίλη και συνεργάτιδα μου, την Κυριακή» λέει ενώ συγκλονίζει συνεχίζοντας «ήθελα να αυτοκτονήσω και με κράτησε στην κυριολεξία στην ζωή.

Επέστρεψα χάρη σε αυτή. Βεβαίως ήταν κοντά μου και η οικογένεια μου. Αλλά εκείνη την περίοδο που περνούσα δύσκολα, χρειαζόμουν συνεχώς έναν άνθρωπο δίπλα μου να με προσέχει. Και δεν έλειψε ούτε στιγμή.