Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

Ποια η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί τους τελευταίους μήνες για τον Γιώργο Λιάγκα κι όχι αδίκως… Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί τους τελευταίους μήνες για τον Γιώργο Λιάγκα και την επόμενη μέρα του στον ΑΝΤ1, για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αντώνη Κανάκη, για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τζώρτζη Ποφάντη (διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1), για τον Γιώργο Λιάγκα και το συμβόλαιο που έχει με το κανάλι του Αμαρουσίου, για τον Γιώργο Λιάγκα και το Open, για τον Γιώργο Λιάγκα γενικώς Αναμφισβήτητα ο Γιώργος Λιάγκας έχει καταφέρει το… ακατόρθωτο! Να απασχολεί τα Μέσα, ακόμη περισσότερο κι από την εποχή που βρισκόταν καθημερινά στη πρώτη τηλεοπτική γραμμή.

Ο… τηλεοπτικός εκθρονισμός του εννοείται πως είναι ένα από τα πιο «καυτά» θέματα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και φυσικά έχει γίνει η αιτία, ο Γιώργος Λιάγκας να μην απαριθμεί πλέον δεκάδες «εχθρούς», αλλά φίλους…

Με άλλα λόγια η συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 έχει εξελιχθεί σε… θρίλερ κι ενώ όλοι περιμένουμε το πλημμυρισμένο με σασπένς φινάλε, εκείνος ,ήδη, προχωρά παρακάτω!

Ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να γυρίσει επαγγελματική σελίδα. Και δεν το αποφάσισε απλά… Το έκανε πράξη!

Ναι, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει… Ναι, ο Γιώργος Λιάγκας από την Δευτέρα θα είναι και πάλι «στον αέρα»! Ναι, ο Γιώργος Λιάγκας από την Δευτέρα ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι μικρόφωνο και μία είναι η αλήθεια… Έχει να πει πολλά!

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που σας φέρνω ζεστό-ζεστό, ο Γιώργος Λιάγκας είναι και πάλι ΕΔΩ, μιας και βρήκε νέα ραδιοφωνική στέγη.

Μετά από ένα χρόνο και κάτι, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρήκε νέα ραδιοφωνική στέγη και έρχεται από ΄βδομάδα με απίστευτη φόρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε την πρόταση του Μένιου Φουρθιώτη και αναλαμβάνει δράση στον «Party Fm 104» κι αυτή είναι σαφέστατα μία νέα κίνηση και μία νέα συνεργασία στο τοπίο των εγχώριων Media, που θα συζητηθεί όσο λίγες.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται και μέσα από το επίσημο site του «Party Fm 104», ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι στον αέρα κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και από τις 10.00 το πρωί, μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι και για ένα πράγμα να είστε σίγουροι… Έρχεται για να μας τα πει ΟΛΑ!!!