Πληγωμένος ο Ηλίας Γκότσης, χωρισμός: “Η Χριστίνα με χώρισε γιατί πίστευε ότι…”

Τι είπε για τον χωρισμό του ο Ηλίας Γκότσης;

Ο Ηλίας Γκότσης χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης με τη Χριστίνα.

Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε στο εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town:

«Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι άλλαξαν οι ρυθμοί ζωής μου. Είχαν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι δουλειές και μάλλον η Χριστίνα κουράστηκε από την απόσταση.

Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω τον άλλον να νιώσει ανασφαλής. Δεν θα κοιτάξω αλλού αν έχω μια γυναίκα δίπλα μου.

Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να νιώθει σιγουριά. Τώρα, όταν υπάρχει αναγνωρισιμότητα, σε πλησιάζουν οι άνθρωποι, σου στέλνουν μηνύματα στα social.

Είναι φυσικό να υπάρξει και κάποια ζήλια, αλλά σίγουρα δεν θα την προκαλέσω εγώ.».

Και πρόσθεσε: «Την καταλαβαίνω απόλυτα. Πάντα πριν κρίνω κάποιον μπαίνω στα παπούτσια του, να κατανοήσω γιατί μπορεί να συμπεριφερθεί έτσι. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα του Survivor, αλλά από την άλλη ούτε εγώ μπορούσα να το διαχειριστώ, που το βίωνα έντονα.

Και έτσι τη δικαιολογώ και σέβομαι απόλυτα ότι αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τα πάντα μπορούν να συμβούν σε όλους.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται κάθε μέρα και έτσι κερδίζονται. Τα τρόπαια, οι τίτλοι, η αναγνωρισιμότητα, δεν σου εξασφαλίζουν ουσιαστικές σχέσεις και με ενδιαφέρει η Χριστίνα και θέλω να είναι καλά.

Όχι, δεν το πήρα ως απόρριψη. Το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικό».