“Καφέ της Χαράς”, Ρένια Λουιζίδου: Θα παίξει τελικά στη θρυλική σειρά; Τι απάντησε [video]

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε αν τελικά θα επιστρέψει με νέα επεισόδια η σειρά «Το Καφέ της Χαράς» και αν τελικά θα δούμε και την ίδια να πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο πρωινό και λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε για το Καφέ της Χαράς και η Ρένια Λουιζίδου απάντησε: «Πρέπει να μου την κάνεις αργότερα αυτή την ερώτηση. Εγώ έχω μιλήσει με τον Χάρη. Ξέρω ότι έχει μια ιδέα ο Χάρης, σεναριακή εννοώ γιατί από εκεί ξεκινούν όλα. Και έχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα, γιατί είναι πραγματικά 15 χρόνια μετά.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν θα είναι ένα σίκουελ πάνω στα ίδια. Γιατί πραγματικά πού να τα κάνουμε; Έχουν περάσει τα χρόνια πια. Και η εποχή είναι άλλη, όχι μόνο εμείς. Θα ήθελε λοιπόν να το κάνει και είναι σε επαφές με τον ΑΝΤ1.»

Και τέλος υπογράμμισε: «Εγώ τουλάχιστον δεν έχω μιλήσει με κανένα άλλο επίσημα. Ούτε σε επίπεδο εταιρίας παραγωγής, ούτε σε επίπεδο καναλιού. Εκ των πραγμάτων όσο ο Χάρης συζητάνε και διαπραγματεύονται, υπάρχουν δουλειές που τρέχουν. Βεβαίως είναι κάτι που θα συζητήσω, θα σκεφτώ.

Όλα αυτά βέβαια, στην περίπτωση που οι συνθήκες μού το επιτρέπουν. Είμαι σε μία άλλη δουλειά τώρα. Τι να πω; Την ώρα που τρέχει μια άλλη δουλειά. Είναι άκομψο κατά μία έννοια. Αλλά δεν υπάρχει και κάτι επίσημο, δεν μπορώ να βγαίνω να μιλάω από μόνη μου».

Δείτε όλα όσα είπε!