Μαρία Μπακοδήμου, αποκάλυψη: Ποια η σχέση της με Σεργουλόπουλο “Δε μιλάμε πια γιατί…” [video]

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν αχώριστοι.

Ο Φώτης και η Μαρία όμως δεν είναι πλέον κολλητοί!

Τι συνέβη; Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη στο DOT. και έδωσε τη δική της απάντηση για τον «χωρισμό» του άλλοτε αχώριστου τηλεοπτικού διδύμου.

Τελικά βίωσε έναν «ανεπίσημο» χωρισμό; «Κοίταξε, με μια έννοια ήταν χωρισμός, όταν κάποιος δουλεύει από εδώ και κάποιος από εκεί. Σαν τηλεοπτικό ζευγάρι είχαμε δουλέψει όλα τα χρόνια μαζί. Πριν δεν είχα νιώσει την ανάγκη να είμαι μόνη μου.

Μετά όμως κατάλαβα πως είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει το ντουέτο, αν δεν επαναπροσδιορίζεσαι την ίδια στιγμή (με τον άλλον). Τηλεοπτικά πρέπει να υποκρίνεσαι ρόλο που είχες πριν 20 χρόνια, ήταν μια καρικατούρα» εξομολογήθηκε, ενώ συνέχισε: «Τον πρώτο καιρό μου έλειψε. Μετά ήταν η απόσταση της Κωνσταντινούπολης, οπότε κι αυτό ήρθε ομαλά»

Η σχέση τους σήμερα έχει κλονιστεί από τον επαγγελματικό τους χωρισμό; «Το επαγγελματικό δεν μπορεί να επηρεάσει μια σχέση. Αν η σχέση έχει ζητήματα, θα επηρεαστεί από μόνη της» απάντησε διπλωματικά η Μαρία Μπακοδήμου ενώ για το αν παραμένουν κολλητοί είπε:

«Κοίταξε, όταν δεν είναι κάποιος πολύ κοντά σου καθημερινά, δεν είναι το ίδιο. Όταν όμως συνδέεσαι με πράγματα που έχουν μεγάλη διάρκεια, έχετε ζήσει πάρα πολλά πράγματα μαζί, μέσα από αυτή τη σχέση έχεις μεγαλώσει, αλλάξει, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με τον Φώτη; «Στα γενέθλιά του, τον Σεπτέμβρη!» απάντησε δείχνοντας πως πλέον τους χωρίζει μια σαφής απόσταση.