#GNTMGR Spoiler: Αυτή είναι η τετράδα του τελικού, ποια η μεγάλη νικήτρια. Έκπληξη

Ποια η τετράδα του τελικού στο Next Top Model;

Χωρίς αμφισβήτηση το Greece’s Next Top Model, είναι το τηλεοπτικό προϊόν της τρέχουσας σεζόν, που συζητιέται όσο κανένα άλλο. Φαίνεται πως η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τη Βίκυ Καγιά, το Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε συνδυασμό με τις προσωπικότητες των κοριτσιών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τα επίδοξα top models δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπαθούν να φέρουν εις πέραν τις αποστολές που τους ανατίθενται, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι προκλήσεις είναι αρκετά δύσκολες και έτσι δεν τα καταφέρνουν όλα τα κορίτσια το ίδιο, με αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα, ένα κορίτσι να αποχαιρετά το όνειρό της.

Τα γυρίσματα του επιτυχημένου show έχουν ολοκληρωθεί και η τελική τετράδα έγινε γνωστή μέσα από τα spoilers που κυκλοφορούν στα social media. Ποια είναι όμως τα κορίτσια αυτά; Πρόκειται για τις:

1. Εύη Ιωαννίδου

Η πρώτη που έφτασε μέχρι την τελική τετράδα είναι η Εύη Ιωαννίδου, η οποία είναι 22 ετών και κατάγεται από τη Βέροια. Ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ εδώ και οκτώ χρόνια, ενώ έχει αναλάβει και τις επιχειρήσεις εστίασης της οικογένειάς της. Έχει σπουδάσει ιατρική αισθητική και κοσμητολογία και τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται και ως μοντέλο. Η φράση που την εκφράζει; «Με τη δύναμη, την προσωπικότητα και τον ανταγωνισμό, βάζω ψηλά τον πήχη και πετυχαίνω τον στόχο μου».

2. Ιωάννα Σαρρή

Η Ιωάννα σπουδάζει στη γυμναστική ακαδημία και ασχολείται με τον στίβο. Όλοι της έλεγαν ανέκαθεν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά δεν της το επέτρεπαν οι γονείς της. Στα 17 της την έγραψαν σε πρακτορείο και 4 χρόνια μετά έχει κάνει φωτογραφίσεις, πασαρέλα, βιντεοκλίπ και διαφημιστικά. Σχεδόν πάντα δίνει στους άλλους λάθος εντύπωση, οπότε πιστεύει ότι δεν πρέπει να κρίνεις ποτέ ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του.

3. Ειρήνη Ερμίδου (και αυτό αποτελεί μεγάλη έκπληξη!)

Η Ειρήνη είναι 19 ετών και κατάγεται από την Κομοτηνή. Παίζει ποδόσφαιρο από την τετάρτη δημοτικού και μπήκε σε ερασιτεχνική ομάδα στα 17 της, όταν μετακόμισε για δύο χρόνια στη Γερμανία. Της αρέσει να μαγειρεύει και να γράφει στίχους. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ. Η φράση που έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη είναι δύο λέξεις: “create yourself”.

4. Εβελίνα Σκίτσκο

Η Εβελίνα είναι από τη Μολδαβία και μένει στην Κύπρο. Στα 13 της, ένα ντουέτο σχεδιαστών την ανακάλυψαν στον δρόμο, και από τότε δεν έχει σταματήσει να δουλεύει επαγγελματικά μέχρι και σήμερα, που είναι 20 ετών. Έχει μια κόρη 9 μηνών και λέει ότι μπορείς να κατακτήσεις και ολόκληρο τον κόσμο αρκεί να το θελήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα ίδια spoilers νικήτρια του διαγωνισμού θα αναδειχθεί η Εβελίνα Σκίτσκο.