#Nomadsgr: Τι ανακοίνωσε ο Πούμπουρας και πάγωσαν οι παίκτες [video]

Τι ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας στο Nomads και πάγωσαν οι παίκτες;

Οι παίκτες του Nomads ήξεραν μέχρι χθες πως την επόμενη Κυριακή θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων. Σήμερα, όμως, έμαθαν το μεγάλο νέο, το οποίο τους άφησε κόκαλο.

Ο Σάββας Πούμπουρας τους ανακοίνωσε πως την Κυριακή που θα δημιουργηθεί η νέα ομάδα των δέκα ατόμων, θα μπουν στο παιχνίδι οι εισβολείς. Παραπάνω λεπτομέρειες δεν έδωσε, ωστόσο, αυτό από μόνο του ήταν ικανό να κάνει Λεμούριους και Κροκόδειλους να σαστίσουν.

«Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι. Αυτό που θα σας ανακοινώσω θα σας βοηθήσει, ειδικά τους Λεμούριους, για να δείτε με ποιον τρόπο θα επιλέξετε τον άνθρωπο που θα στείλετε στην επίλεκτη ομάδα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εσάς (Κροκόδειλοι) αν κερδίσετε στα επόμενα αγωνίσματα.

Αυτή την Κυριακή οι δέκα καλύτεροι θα γίνουν μια ομάδα. Αυτή η ομάδα, από την επόμενη εβδομάδα, θα έχει να αντιμετωπίσει τους εισβολείς. Οι εισβολείς είναι μια ομάδα που θα έρθει μέσα να διεκδικήσει την επικράτειά σας, να διεκδικήσει, όμως, και το έπαθλό σας», είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας.

Μέχρι στιγμής, στην ομάδα των επίλεκτων βρίσκονται οι αρχηγοί της εβδομάδας, ο Mike και ο Μάριος Ακριβόπουλος, ενώ οι Λεμούριοι, λόγω της σημερινής τους νίκης, έστειλαν, με την ψήφο τους, στη νέα ομάδα την Μαριάννα Καμαρωτάκη.