#NomadsGR: Σοκ με τραυματισμό Μισθοφόρου. Στο νοσοκομείο, διεκόπη ο αγώνας, έκλαιγε η… [video]

Δείτε τον σοβαρό τραυματισμό του Μισθοφόρου στο Nomads. Σε άσχημη κατάσταση η συμπαίκτρια του έβαλε τα κλάματα.

Σοκ προκάλεσε σε όλους η πτώση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο αγώνισμα αρχηγών του Nomads.

Ο μισθοφόρος έπεσε με άσχημο τρόπο και χτύπησε, κάνοντας του συμπαίκτες του, αλλά και όλους να “παγώσουν”.

Μία συμπαίκτρια του μάλιστα δεν άντεξε και κατέρρευσε, αρνούμενη να συνεχίσει να παίζει.

Αμέσως έτρεξαν όλοι δίπλα του και φυσικά η γιατρός προκειμένου να δει τι ακριβώς έχει συμβεί στον παίκτη των εισβολέων.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία αρνήθηκε να παίξει στη συνέχεια, τονίζοντας πως όποιος το κάνει θα είναι αναίσθητος.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ λόγω της πολύωρης διακοπής, η παραγωγή αποφάσισε να διακόψει το αγώνισμα, καθώς το νερό είχε υποχωρήσει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Σάββας Πούμπουρας.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε την επόμενη μέρα (προβλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο) με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, φυσικά, να απουσιάζει.

Οι επίλεκτοι του Nomads συνέχισαν το… πάρτι απέναντι στους εισβολείς και πήραν ξανά τη νίκη με 7-1. Ένα αγώνισμα, βέβαια, που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι εισβολείς, λοιπόν, έβγαλαν χθες μονομάχους την Ελισάβετ Δοβλιατίδου και τον Dimar, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ως αρχηγός, έπρεπε να επιλέξει τον τρίτο.

Λόγω της απουσίας του Μισθοφόρου, χρέη αρχηγού ανέλαβε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος και έπρεπε να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση. Ο Χάντα ανακοίνωσε πως όλοι οι παίκτες μίλησαν και αποφάσισαν τρίτος μονομάχος να είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.