#NomadsGR Χρήστος Βασιλόπουλος, Μάριος Ακριβόπουλος: Ποιος αποχώρησε, έκπληξη. “Στημένο, ροχάλα, κουφάλα” [video]

Μάριος Ακριβόπουλος και Χρήστος Βασιλόπουλος. Ποιος αποχώρησε από το Nomads αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους τηλεθεατές; Οργισμένο το twitter.

Τρεις μονομάχοι από την ομάδα των Επίλεκτων: Μάριος Ακριβόπουλος, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκαν αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο του Nomads.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος χάνοντας έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ απέναντι του τελικά βρέθηκε ο Μάριος Ακριβόπουλος. Ποιος αποχώρησε τελικά και έκανε την έκπληξη που κανείς δεν περίμενε;

Όλοι περίμεναν οτι θα αποχωρήσει ο Χρήστος Βασιλόπουλος, καθώς είχε γίνει πολύ αντιπαθής με τη συμπεριφορά του και όλο το twitter τον έβριζε. Όμως ο ΑΝΤ1 είχε άλλα σχέδια.

Στο live που ξεκίνησε με βροχή το βράδυ της Κυριακής, οι τηλεθεατές έδωσαν τις θετικές τους ψήφους για να κρατήσουν στο παιχνίδι τον αγαπημένο τους παίκτη. Τελικά ο Μάριος Ακριβόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Nomads.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης του Μάριου από το Nomads:

Το twitter εξέφρασε την οργή του για την παραμονή Βασιλόπουλου στο Nomads, το οποίο χαρακτήρισε στημένο:

Λίγο νωρίτερα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν είχε κρατηθεί στο συμβούλιο των ομάδων και ξέσπασε για τη θέση του υποψήφιου που τον έθεσε ο αρχηγός της ομάδας του Δήμος Χαριστέας.

«Το παιχνίδι περνά σε διαπροσωπικό επίπεδο παρόλο που είμαστε μεγάλες ομάδες όσον αφορά στο αριθμητικό κομμάτι. Ο Δήμος έδειξε χθες όταν μου έδωσε την ψήφο του ότι κρίνει από ένα γεγονός και όχι από το συνολικό αποτέλεσμα που μπορεί να φέρνει ένας παίκτης. Κι αυτό για εμένα σημαίνει ότι δεν είναι δίκαιος, ούτε θα πρέπει να είναι αρχηγός. Ο αρχηγός βλέπει σφαιρικά για κάθε άτομο και την απόδοση του και το τι έχει προσφέρει στην ομάδα», ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος κατηγόρησε τον Δήμο Χαριστέα πως τα κριτήρια του δεν είναι αγωνιστικά και ούτε λαμβάνει υπόψη του όλη την ομάδα, αλλά επέλεξε με βάση την παρέα του, αλλά και ως «αντίποινα» για παλαιότερες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι: « Όταν λες μπροστά σε όλη την ομάδα ότι «εγώ δεν ψηφίζω κάποιον γιατί με κάνει και ξεχνιέμαι»… Έχεις έρθει κοντά με την Αθηνά και τη Δήμητρα και δεν ψήφισες τη Δήμητρα και ψήφισες εμένα. Εγώ κρίνω εκ του αποτελέσματος και δεν νιώθω ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης για να με στείλεις για μονομάχο.

«Θες να αλλάξουμε θέση; Γιατί έχεις πάθει εμπάθεια μαζί μου. Σε κανένα παρεάκι δεν είμαι, με όλους νομίζω…» διαμαρτυρήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη που φάνηκε να ευνοείται από την επιλογή του Χαριστέα.

«Μπορείτε να ρωτήσετε και τους συμπαίκτες σας. Σε κανέναν δεν αρέσει η αλήθεια και κανένας δεν μιλάει. Μόνο εγώ είμαι αυτός που μιλάει. Νομίζω ότι υπάρχει αυτό. Αν είναι να φύγω σήμερα, θα φύγω με αξιοπρέπεια» συνέχισε ο Χρήστος Βασιλόπουλος λίγο πριν η Δήμητρα Αλεξανδράκη τον «καρφώσει» με τον τρόπο της: «Μήπως φοβάσαι πάρα πολύ για αυτό;».

Διαβάστε γιατί ο Ατζούν Ιλιτσαλί έστειλε εξώδικο στο Nomads.