Τραγικές ώρες για Ξανθούλα, #GNTMGR: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ποιο το πρόβλημα υγείας

To plus size μοντέλο Ξανθούλα δεν αποχώρησε τελικά οικειοθελώς στο επεισόδιο της Τρίτης next top model, όμως είναι πιθανό η αποχώρησή της να γίνει στο επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας. Κι αυτό εξαιτίας του προβλήματος υγείας με τον διαβήτη που αντιμετωπίζει, όπως έχουμε ήδη γράψει σε προηγούμενο φύλλο μας.

Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο next top model, άλλωστε, φαίνεται ότι μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως είδαμε, στην τελευταία φωτογράφισή της στο reality δεν τα πήγε πολύ καλά και κινδύνευσε να αποχωρήσει έτσι κι αλλιώς.

Λίγο πριν η Βίκυ Καγιά τής ανακοινώσει το αποτέλεσμα, η Ξανθούλα ανέφερε στην κριτική επιτροπή ότι δεν περνάει καλά και θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, γιατί δέχεται πολλά κακεντρεχή σχόλια για τα κιλά της στο σπίτι, κυρίως από την Ειρήνη.

Με παρότρυνση της παρουσιάστριας, ωστόσο, παρέμεινε στο παιχνίδι και επιστρέφοντας στο σπίτι μίλησε με την Ειρήνη Ερμίδου και συμφώνησαν να μην έχουν καμία επαφή από δω και στο εξής. Στο μεταξύ η Μικαέλα και η Εύη έκραξαν την Ξανθούλα στα παρασκήνια: «Η Ερμίδου έκανε μία πλακίτσα.

Την προσέβαλε, αλλά πήγε με σκυφτό κεφάλι να ζητήσει συγγνώμη από την Ξανθούλα κι εκείνη την κοίταξε πολύ άσχημα.

Πιστεύω το είπε επίτηδες γιατί νόμιζε ότι θα φύγει και ήθελε να φύγει με το κεφάλι ψηλά» είπε η Μικαέλα και η Εύη συμφώνησε κάνοντας λόγο για στρατηγική και πρόσθεσε ότι «μίλησε για να τη λυπηθούν και να της πουν “όχι, μη φεύγεις”».