Έκανε το bullying σημαία η Ξανθούλα Τζερεφού #GNTMGR: Κόμπλεξ, καλάμι και… απειλές. Γιατί ήθελε να φύγει

Ποιος ο πραγματικός λόγος που έκανε την Ξανθούλα Τζερεφού έτοιμη να αποχωρήσει;

Ως φανατικοί τηλεθεατές του Next Top Model, εδώ στο GossipLife.gr, δεν θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε τη γνώμη μας για τις παίκτριες.

Άλλωστε ξέρετε πως δεν κρατιόμαστε!

Το ενδιαφέρον μας γι αυτήν την εβδομάδα, έκλεψε η Ξανθούλα Τζερεφού, η οποία από ταπεινό χαμομηλάκι και γλυκό κοριτσάκι, ξεσπάθωσε, συμμετέχει και κατευθύνει κουτσομπολιά, ενώ δεν διστάζει να “κράξει” ακόμη και την Ηλιάννα.

Μετά λύπης μας επιβεβαιώσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας -μη σας πω και της προηγούμενης- πως η Ξανθούλα Τζερεφού έχει κάνει το Bullying σημαία και πορεύεται στο παιχνίδι.

Δεν είναι και τόσο αστείο, αν σκεφτεί κανείς την πραγματική έννοια και τα αποτελέσματα του bullying.

Δεν είναι δυνατόν μία νεαρή ενήλικη κοπέλα, όπως η Ξανθούλα Τζερεφού, να μη γνώριζε πως θα ακούσει -κακά τα ψέμματα- τα εξ αμάξης τόσο από την επιτροπή όσο και από τις συμπαίκτριές της, από τη στιγμή που αποφάσισε να μπει στο Next Top Model.

Χωρίς να κατακρίνουμε την Ξανθούλα Τζερεφού, την οποία και πολλές φορές στο GossipLife.gr έχουμε υποστηρίξει και δεν θεωρούμε “παχουλή”, η πραγματικότητα είναι αυτή.

Η 20χρονη Ξανθούλα Τζερεφού, δεν δίστασε μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο, να ζητήσει να αποχωρήσει εξαιτίας της ψυχολογικής βίας που ισχυρίζεται ότι δέχεται!

Φυσικά, η 20χρονη Ξανθούλα Τζερεφού προχώρησε στη βαρύγδουπη αυτή δήλωση, όταν αντιλήφθηκε πως είναι στις τρεις χειρότερες φωτογραφίες, ενώ μόλις κατάλαβε πως η Καγιά είχε φωτογραφία γι αυτήν, άλλαξε γνώμη… σαν να μην τρέχει τίποτα!

Η στάση της αυτή, σχολιάστηκε τόσο από συμπαίκτριές της όσο και από μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ξανθούλα Τζερεφού μας, όσο και να κάνεις την άνετη… το πρόσωπό σου τα λέει όλα!

Υ.γ. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι όντως οι κριτές σε έχουν παρά-χαϊδέψει. Θα νιώσεις καλύτερα!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς ενεργό link στο άρθρο πηγή GossipLife.gr.