Alpha – ΣΚΑΪ: Γιατί εξοργίστηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Αντώνη Κανάκη

Γιατί εξοργίστηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Αντώνη Κανάκη;

Νευριασμένος φέρεται να είναι ο ισχυρός άνδρας του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς από την μεταγραφή στον ΣΚΑΪ του παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη.

Η συμπεριφορά του Αντώνη Κανάκη και οι συναντήσεις με Δημήτρη Κοντομηνά:

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Αντώνη Κανάκη με τον οποίο συζητούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν ο δημοφιλής παραγωγός υπογράψει τελικά με τον ΣΚΑΪ.

Μπορεί λοιπόν οι δυο άνδρες να συζητούσαν μέχρι την περασμένη Τετάρτη, όμως μετά από ένα 24ωρο ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε με το σταθμό του Φαλήρο.

Ο ΣΚΑΪ δέχθηκε όλους τους όρους του παραγωγού (ως προς τις εκπομπές του), ενώ και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ήταν προκλητικά δελεαστικό.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, το αφεντικό του ALPHA συζητούσε μόνο για το «Ράδιο Αρβυλα», ενώ ο Αντώνης Κανάκης έβαζε ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει και την εκπομπή «Βινύλιο», καθώς επίσης και μια ακόμη, δηλαδή σύνολο τρεις εκπομπές… Όπως άλλωστε υπαινίσσεται και το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ.

Για αυτό και εκτός απροόπτου το δεύτερο μισό της σεζόν στον ΣΚΑΪ, θα μοιραστεί ανάμεσα σε «Survivor» και μπόλικες δόσεις Κανάκη.