Δύσκολες ώρες για Μαρί Κωνσταντάτου: Ποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, χειρουργεία

Ποιο το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρί Κωνσταντάτου;

Προδομένη από «κολλητούς» φίλους και ανθρώπους που βρισκόταν δίπλα της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού βίωσε μοναχικά και σιωπηλά το πρόβλημα υγείας της η Μαρί Κωνσταντάτου.

Το καλοκαίρι του 2017 λίγους μήνες μετά τον απρόσμενο χωρισμό τους, έπειτα από 13 χρόνια γάμου, η λαμπερή Μαρί Κωνσταντάτου πέρασε μια «μπόρα» που είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία της.

Ο ήρεμος έγγαμος βίος και η αγάπη που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι μετατράπηκε σε σκληρή δικαστική αντιπαράθεση με εκατέρωθεν κατηγορίες μέχρι και για …κλοπή πολύτιμων αντικειμένων από την πρώην οικογενειακή εστία τους. Όλα αυτά δημιούργησαν στη Μαρί Κωνσταντάτου σοβαρά προβλήματα υγείας και χειρουργεία.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα και η αφόρητη πίεση που δέχτηκε η Μαρί Κωνσταντάτου είχαν ως αποτέλεσμα να της προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα που την έστειλαν μέχρι το χειρουργείο.

Ο χωρισμός με τον αλησμόνητο ισχυρό άνδρα του ομίλου AΝΤ1 είχε παράπλευρες απώλειες με αποκορύφωμα τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ηθοποιού στις 23 Φεβρουαρίου του 2017.

Μπορεί τελικά, το πρώην ζευγάρι τότε να ακολούθησε τον ίδιο ήσυχο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δρόμο, που είχε χαράξει τα προηγούμενα 13 χρόνια της κοινής του πορείας…

Ωστόσο η υγεία της Μαρί Κωνσταντάτου κλονίστηκε και κλείστηκε στον εαυτό της μετά το σοβαρό χειρουργείο…

Συνοδοιπόροι της λίγα αγαπημένα πρόσωπα της οικογενείας της και καλοί φίλοι που την στήριξαν τους εφιαλτικούς μήνες μετά το άγριο διαζύγιο.