#GNTMGR κοροϊδία με ψηφοφορία: Γιατί δεν ψήφισε ο κόσμος. Οργή, βρισιές, στημένο

Χαμός επικράτησε στα social media κατά τη διάρκεια του live στον τελικό του GNTM next top model! Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια, ωστόσο, υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, καθώς το σάιτ έπεσε!

Οργισμένος ο κόσμος στα social media, ξεσπούσε κατά του καναλιού για την ψηφοφορία, με τη Βίκυ Καγιά να μην το αφήνει ασχολίαστο στον αέρα του τελικού.

«Έχετε μπει στο σάιτ δεκάδες χιλιάδες κι έχει μπλοκάρει το σύστημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει! Όσοι είστε μέσα, συνεχίστε, είστε δίπλα στα κορίτσια! Αυτοί που μπήκατε πρώτοι στο σάιτ, καταφέρατε και ψηφίσατε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί ήσασταν πάρα πολλοί και δεν το περιμέναμε», είπε η Βίκυ Καγιά.

Για την ιστορία: H νικήτρια κέρδισε χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Οι Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες δοκιμασίες του διαγωνισμού, που έμελλε να γίνει το δημοφιλέστερο ριάλιτι του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν 2018 -19. Μετά από πολλά επεισόδια, από πολλές δοκιμασίες, από κάστινγκ και φωτογραφίσεις, από μεταμορφώσεις και αποχωρήσεις, από καυγάδες, μίση και πάθη, από χιλιάδες σχόλια για κιλά, ύψος και πλαστικές επεμβάσεις, το GNTM next top model του Star το οποίο έσπασε τα κοντέρ σε τηλεόραση και Twitter έφτασε στο τέλος του και πλέον όλες οι φερέλπιδες μοντέλες θα αναζητήσουν την τύχη τους όπου η καθεμία κρίνει καλύτερα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι περισσότερες σε λίγες ημέρες θα ξεχαστούν και μόλις έλθουν οι επόμενες, για τις οποίες ήδη βγήκε η φόρμα υποβολής συμμετοχής, θα πάψουν να απασχολούν ιστοσελίδες και τίτλους gossip δημοσιευμάτων.

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, που ανέδειξε τη νικήτρια, ήταν 4. Τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού. Η κάθε μία από τις φωτογραφικές δοκιμασίες αφορούσε μια Χριστουγεννιάτικη βραδιά ενώ φωτογράφος ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ήταν ενθουσιώδης και πολύ χαρούμενος. Μελανό σημείο της κατά τα άλλα λαμπερής βραδιάς η τεχνική δυσκολία με το site της ψηφοφορίας να «πέφτει» και το κοινό να διαμαρτύρεται καθώς δεν μπορούσε να ψηφίσει.

Η διαδικασία των δοκιμασιών

Στην πρώτη δοκιμασία τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη: συνάντησαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους με τους οποίους και φωτογραφήθηκαν. Ξέσπασαν σε κλάματα και στη συνέχεια προχώρησαν στη δοκιμασία. Νικήτρια στη βαθμολογία ήταν η Ειρήνη με 39 βαθμούς και ακολούθησαν η Εβελίνα και η Μαριάννα.

Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις φιναλίστ βρέθηκαν σε πάρτι με φίλους τους οποίους υποδύθηκαν 10 άντρες μοντέλα. Αποκαλυπτική δοκιμασία η οποία έγινε αφορμή να ξετυλιχθεί όχι μόνο η ικανότητα των κοριτσιών μπροστά στην κάμερα αλλά και το ταμπεραμέντο του Αγγελου Μπράτη ο οποίος μετά από πολλές συγκρατημένες εμφανίσεις αποκάλυψε μία άλλη πλευρά του, άκρως εντυπωσιακή κι ευχάριστη καθώς όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε τα πάρτι είναι το φυσικό περιβάλλον του. Από κοντά και η μεγάλη μορφή του ριάλιτι, η Ζενεβιέβ, η οποία για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε φορώντας το καπέλο του Ναπολέοντα και εξομολογούμενη πως στα πάρτι πηγαίνει με φίλους της και όχι με δίμετρες!

Για μία ακόμη φορά στην βαθμολογία αρίστευσε η Ειρήνη η οποία ενθουσίασε την κριτική επιτροπή η οποία την επιβράβευσε. Ακολούθησε και πάλι η Εβελίνα και η Μαριάννα η οποία απομακρύνθηκε πολύ στην Τρίτη θέση.

Η τρίτη δοκιμασία ήταν μια βραδιά με το αγόρι τους. Η Μαριάννα ενθουσίασε τους κριτές και πήρε τέσσερα δεκάρια. Πολύ καλή και η επίδοση των άλλων δύο κοριτσιών, γεγονός που τις έφερε πολύ κοντά στη βαθμολογία.

Τα κορίτσια, όπως συνηθίζεται άλλωστε, έκριναν και πάλι οι Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός ενώ το «παρών» έδωσαν η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Βίκη Καγιά ξελαρυγγιάστηκε για μία ακόμη φορά, ο Αγγελος Μπράτης ήταν μία αποκάλυψη, η Ηλιάννα Παπαγεωργίου μαγνήτισε τα βλέμματα με το ντεκολτέ της και ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε ρεσιτάλ ατάκας. Απειρες φορές ακούστηκε η λέξη «τέλεια» ενώ τα κλάματα για μία ακόμη φορά βρήκαν αφορμές να πρωταγωνιστήσουν.

Στην τέταρτη δοκιμασία, το διαφημιστικό σποτ για ποτό, ψήφισαν και οι τηλεθεατές. Για την ακρίβεια προσπάθησαν να ψηφίσουν. Η Ειρήνη Καζαριάν τα πήγε πολύ καλά για τα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς θεωρήθηκε η καλύτερη. Και φυσικά όπως είναι λογικό όταν κάτι γίνεται μαζικά, έπεσε το site της ψηφοφορίας και έγινε η εμπλοκή που όλοι απεύχονταν… Επικράτησε αμηχανία και η Βίκη Καγιά επαναλάμβανε το γεγονός ότι έπεσε το σύστημα… Με πολλά ντεσιμπέλ. Πάρα πολλά.

Φυσικά στο πλατό επέστρεψαν όλες οι wanna be next top model αλλά πλέον η υπερέκθεση και οι ατυχείς δηλώσεις δημιούργησαν ρήγματα τα οποία δύσκολα θα κλείσουν. Ψυχρά βλέμματα, αμήχανες αγκαλιές και φυσικά οι κατάλληλες στροφές έτσι ώστε να αποφευχθεί η διασταύρωση λάθος προσώπων που θα οδηγούσε σε σύγκρουση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Επιμύθιο και αποχαιρετισμός

Ευτυχώς στο επεισόδιο του τελικού το ξεκατίνιασμα υποχώρησε και έδωσε τη θέση του στην λάμψη και στην πραγματική διαδικασία του μόντελινγκ έτσι όπως αυτό εξελίσσεται σε φωτογραφίσεις, πασαρέλες και διαφημιστικά σποτ. Βοήθησε και το γεγονός ότι το τοπίο είχε ξεκαθαρίσει από κλίκες και μίζερες συμπεριφορές και οι τρεις φιναλίστ ήταν κορίτσια ήρεμα και μακριά από την χυδαία ίντριγκα κάποιων συνυποψηφίων τους.

Και μπορεί τα σχόλια των κριτών να είναι απολαυστικά όταν αποφασίζουν οι ίδιοι να κλέψουν την παράσταση, η δύναμη των κοινωνικών δικτύων όμως είναι εκτός ανταγωνισμού. Για μία ακόμη φορά οι χρήστες «ζωγράφισαν» και όπως είπε κάποια στιγμή και ο Σκουλός για μία φωτογραφία, «έδωσαν πόνο» με πολύ ευφάνταστα σχόλια.

Ο κύκλος της τηλεοπτικής πασαρέλας έκλεισε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και όλα δείχνουν πως του χρόνου το έργο θα έχει συνέχεια μετά την θριαμβευτική πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης.