#NomadsGR Spoiler Τελικός Νικητής: Ποιος περνά από το κοινό, ποιος κερδίζει 150.000€. Όνομα φωτιά

Προσοχή – Ακολουθούν spoilers για τον τελικό νικητή Nomads παρακάτω.

Το ημερολόγιο έγραφε 11 Οκτωβρίου, όταν 10 “Λεμούριοι” και 10 “Κροκόδειλοι” ξεκινούσαν το μεγάλο τους “ταξίδι” στο Nomads. Στην πορεία είχαμε και την είσοδο των εισβολέων που έδωσαν άλλον αέρα στο ριάλιτι επιβίωσης και πλέον φτάσαμε στον τελικό νικητή του Nomads.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, o Χρήστος Βασιλόπουλος, o Γρηγόρης Μόργκαν, η Ντάρια Τουρόβνικ, η Αθηνά Κωστοπούλου, ο Δήμος Χαριστέας, ο Mike και ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσαν σκληρή μάχη τις τελευταίες ημέρες για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Ποιος ο τελικός νικητής του Nomads – τι λένε τα spoiler;

To «Nomads – Μαδαγασκάρη» ετοιμάζεται μετά από πολλές ανατροπές και αγωνίσματα γεμάτα ένταση να αναδείξει τον Μεγάλο Νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Το εισιτήριο για τον ημιτελικό έχουν πάρει η Αθηνά Κωστοπούλου, η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Στέλιος Χανταμπάκης, οι οποίοι ήταν οι νικητές των τριών προημιτελικών. Ο Σάββας Πούμπουρας θα ανακοινώσει και τον τέταρτο παίκτη του ημιτελικού, ο οποίος θα αναδειχθεί μέσα από την ψηφοφορία του κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GossipLife.gr και τα spoilers που κυκλοφορούν, ο παίκτης που θα περάσει από το κοινό στον τελικό του Nomads είναι ο…. Γρηγόρης Μόργκαν.

Στη συνέχεια, Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης θα περάσουν στον μεγάλο τελικό του Nomads, όπου θα γίνει ο χαμός.

Τελικός νικητής του Nomads που θα τσεπώσει και τα 150.000€, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GossipLife.gr, θα είναι ο ένας και μοναδικός…. Στέλιος Χανταμπάκης.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Διαβάστε ποια είναι η Σίσσυ Ζουρνατζή του Nomads, καυτή φίλη της Ιωάννας Τούνη.