Πάολα: Ποιος ο γνωστός και νεαρός τραγουδιστής σύντροφός της. Γιατί δεν μένουν μαζί

Mετά τον «βελούδινο» χωρισµό της από τον επιχειρηµατία Μιχάλη Ποζίδη, η δηµοφιλής Πάολα είχε ρίξει όλο το βάρος της στην καλλιτεχνική της πορεία και έβλεπε τις µετοχές της να χτυπάνε κόκκινο, χωρίς να φαντάζεται πως ο έρ@τας θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Ο νεαρός τραγουδιστής Παναγιώτης Τσαφαράς εισέβαλε δυναµικά στη ζωή της στις αρχές του καλοκαιριού αποφασισµένος να τη διεκδικήσει. Ηταν δίπλα της στις ανά την Ελλάδα συναυλίες της και όσοι τους έζησαν από κοντά την είδαν όχι µόνο να ενδίδει, αλλά και να δένεται µαζί του µε πάθος.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν µέχρι πριν από λίγο καιρό για τις εκεί εµφανίσεις της στην Πύλη Α, ο Παναγιώτης Τσαφαράς ήταν και πάλι µαζί της στην πίστα αλλά και στη ζωή, µε εκείνη να τον συστήνει θερµά στους φίλους της, σύμφωνα με τη Realnews.

«Μοιάζει πολύ ερ@τευµένη µε τον όµορφο νεαρό», λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, «και δεν χορταίνει να είναι κοντά του. Γύρισε σελίδα στη ζωή της κι αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούµενη και ευτυχισµένη µε τον καινούργιο έρ@τά της, ενώ όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δεν σταµατά να αναφέρεται στον σύντροφό της και στο πάθος που βιώνει πλάι του. ∆εν πιστεύαµε πως θα µπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, µετά το τέλος µιας σχέσης έξι ολόκληρων χρόνων, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να σε ρωτά».

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι µοιάζει να διανύει µια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο επαγγελµατικά, µαζί µε τον Νότη Σφακιανάκη, όσο και προσωπικά στο πλευρό του Παναγιώτη Τσαφαρά , που θα είναι µαζί τους στο «Gazi Live» από τις 7 ∆εκεµβρίου, οπότε και κάνουν πρεµιέρα. Σκέφτεται, άραγε, να συγκατοικήσει µε τον νέο της έρωτα, αφού είναι τόσο ενθουσιασµένη µε αυτόν;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν περνάει από το µυαλό της κάτι τέτοιο, αφού θέλει να διαφυλάξει την αυτονοµία της. «Θέλει να νιώθει… ελεύθερο πουλί ακόµα κι όταν βρίσκεται σε σχέση», υποστηρίζει ο κύκλος της και θεωρεί πως «και αυτή τη φορά δεν θα παραβεί την επιθυµία της. Περνάει τέλεια µε τον σύντροφό της, αλλά δεν θέλει µια σχέσηµε δεσµεύσεις που θα µπορούσε να οδηγήσει σε συγκατοίκηση».

Όσο για το αν θα µιλήσει για το νέο της ειδύλλιο, όσοι την ξέρουν καλά τονίζουν πως δεν πρόκειται ούτε αυτή τη φορά να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή. Της αρέσει να απασχολεί τη δηµοσιότητα µε τη δουλειά της, γι’ αυτό και αποφεύγει τους φωτογράφους και τις δηλώσεις για όσα ζει εκτός πίστας.