Σάλος με Στέλιο Χανταμπάκη #NomadsGR: Πώς ο κουμπάρος του τον εξέθεσε, σύγκριση με Ντάνο

Αρνητική εντύπωση έκαναν τα σχόλια κουμπάρου του Στέλιου Χανταμπάκη μετά τη νίκη του στο Nomads. Πώς τον σύγκρινε με τον Ντάνο;

Ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε τα πάντα για να αλλάξει την εικόνα του και να νικήσει στο Nomads, φαίνεται ότι οι φίλοι και κουμπάροι του πάνε να του κάνουν χαλάστρα.

Ο ένας κουμπάρους του μάλιστα δεν δίστασε να τον εκθέσει στο instragram.

Διαβάστε τι έγραψε ο Νάσος Γουμενίδης για τον κουμπάρο του Χανταμπάκη στο Nomads:

“Είναι απο τις στιγμές αυτές που διαπιστώνεις πόσο μικροί είναι κάποιοι άνθρωποι. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πώς κάποιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσα μας, με σκοπό ζωής να μειώσουν τον διπλανό τους. Χωρίς καμία δεύτερη σκέψη.

Κάποιοι λοιπόν υποστήριξαν ότι ο Χανταμπάκης έπεσε θύμα του μοντάζ στον Σκαϊ και πως έδειξε τον πραγματικό εαυτό του στο Nomads.

Εσείς το πιστεύετε;

Καταρχάς ο κόσμος που τον είδε στον Σκαϊ δεν συγκρίνεται με εκείνον που τον είδε στον ΑΝΤ1. Η διαφορά στην τηλεθέαση είναι χαοτική.

Κατα δεύτερον, ο Χανταμπάκης μπήκε στο παιχνίδι του Αντ1 «ψιλιασμένος» άρα σε καμία περίπτωση δεν είχε τον αυθορμητισμό του πρώτου παιχνιδιού.

Κατα τρίτον, συμπεριφορές όπως αυτή του κουμπάρου του στο Ίνσταγκραμ δείχνουν πόσο κομπλεξικά νιώθουν ακόμη σε σχέση με τον Ντάνο… τα παιδιά της παρέας του Στέλιου.

Καλό είναι λοιπόν ο Χανταμπάκης να μαζέψει τα κουμπαράκια του γιατί όσο και να προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο…ο ίδιος… οι κολλητοί του δείχνουν την αλήθεια του…”