Το τερμάτισε η Στέλλα Μιζεράκη: Σε ποιον ισχυρό άνδρα την πέφτει. Χωρισμένοι κι οι δυο

Σε ποιον… τα ρίχνει η Στέλλα Μιζεράκη;

Η Στέλλα Μιζεράκη φλερτάρει τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Η εκρηκτική Κρητικιά με τη θυελλώδη ερωτική ζωή φαίνεται ότι διατηρεί εξαιρετικά καλές σχέσεις με τον Τούρκο μεγιστάνα των media, αφού πρόσφατα τον έκανε tag σε μια… περίεργη ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram.

Το σχόλιο μιας follower που έγραψε «Χώρισες εσύ, χώρισε και ο Ατζούν… γιατί δεν τα φτιάχνετε;» δεν φάνηκε να σοκάρει τη νικήτρια του «Power of love».

Ισα ίσα που απέφυγε να απαντήσει, κι αφού ανάρτησε δύο φατσούλες -έκπληξης και προβληματισμού- πρόσθεσε στο post τον λογαριασμό του «Mr Survivor»!

Αν μη τι άλλο, αυτό έδειξε μεγάλη οικειότητα ανάμεσα στην εργένισσα πρώην παίκτρια και στον πρόσφατα διαζευγμένο παραγωγό.

Με τις φήμες που ήθελαν τον ζάπλουτο ιδιοκτήτη της Acun Medya να έχει χάσει τα μυαλά του με εκρηκτική Ελληνίδα το διάστημα που ήταν παντρεμένος με τη Σεΐμα Σούμπασι ακόμη νωπές, τα ανακλαστικά των διαδικτυακών φίλων της Στέλλας Μιζεράκη ενεργοποιήθηκαν αμέσως.

Αλλωστε και η ίδια, ύστερα από σειρά αποτυχημένων σχέσεων, αυτήν την περίοδο δηλώνει single.

Ο έρωτας που γεννήθηκε στο σπίτι του reality σχέσεων με τον συμπαίκτη της Πάνο Ζάρλα είχε άδοξο τέλος λίγο καιρό μετά την έξοδο του ζευγαριού από το παιχνίδι.

Κατόπιν εκείνη βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην της, γνωστού εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη, με τον οποίο έγιναν προσπάθειες επανασύνδεσης.

Ωστόσο πριν από λίγες μέρες το πολυσυζητημένο κορίτσι του «Power of love» γιόρτασε τα γενέθλιά του σε κλαμπ του Αμαρουσίου και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Πάνος Ζάρλας, όχι όμως και ο εφοπλιστής.