Ειρήνη Καζαριάν: Η ανάρτηση που την έκαψε. “Το ότι σου πήρα πίπ@ δεν σημαίνει…”

Ποια ανάρτηση έκαψε την Ειρήνη Καζαριάν;

Είναι γεγονός πως το Greece’s Next Top Model ήταν η έκπληξη της χρονιάς, αφού κέρδισε τους τηλεθεατές και χάρισε στο Star Channel υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Μάλιστα, το ριάλιτι μοντέλων τροφοδότησε τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και τα lifestyle Μέσα, που αναπαρήγαγαν αποσπάσματα από το show.

Επιπρόσθετα, δεν είναι λίγες οι φορές που τα κορίτσια τους διαγωνισμού ήρθαν σε σύγκρουση και έτσι το GNTM κέρδισε δικαιωματικά τον άτυπο τίτλο του «The show of manafouki 2018».

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός και νικήτρια στέφθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία κέρδισε 50.000 ευρώ, αλλά και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Έτσι το νεαρό μοντέλο προκάλεσε το ενδιαφέρον και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπάθησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν της.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, μια ανάρτηση που φέρεται να έκανε η Ειρήνη το 2015, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία αναφέρει:

«Το ότι σου έκανα πίπ@ χτες δεν σημαίνει ότι έχουμε σχέση. Το έκανα με το στόμα και όχι με την καρδιά…».

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και ο νεαρός youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τα «χώνει» σε αυτούς που «κράζουν» το μοντέλο.

Προφανώς, μία τέτοια αφελής ανάρτηση από πλευράς της Ειρήνης Καζαριάν, που προφανώς δεν είναι κυριολεκτική αλλά μεταφορική, την “έκαψε” και κάποιοι τη συνέδεσαν με ροζ σκάνδαλο.

1 Response
  • Las
    3 Ιανουαρίου, 2019

    Den nomizw na meinei sto rafi, ei armenia, oute xwris douleia.