Απίστευτη ξεφτίλα για Εύθυμη Ζησακη: “Κοιμόταν στις προβες, μας έλεγε ότι δεν…”

Ο Κώστας Σπυρόπουλος «καίει» τον Ευθύμη Ζησάκη στο Πρωινό!

Μετά τις δηλώσεις του Ευθύμη και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την παράσταση TOC TOC, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, τον βάζει στη θέση του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ευθύμης δήλωσε πως κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Τοc toc» ενώ στην πρεμιέρα της παράστασης, για τον συγκεκριμένο ρόλο, για τον οποίο ο ηθοποιός λέει πως κάνει πρόβες, είδαμε τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση μέσα από το Πρωινό: «Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του. Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί! Πολλά χρόνια! Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν αλλά με αυτούς που μένουν! Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν κι αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χθεσινές ή προχθεσινές κρεπάλες είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο.»

Και πρόσθεσε στο Πρωινό: «Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο… μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόησε σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγνώμες από «τζάμπα μάγκες»».