Μιμή Ντενίση ασθένεια: Η αλήθεια για Πάρκινσον, τρέμουλο, μπότοξ, πλαστικές. Σάλος στο YFSF

Ποια η αλήθεια για το αν η Μιμή Ντενίση πάσχει από την ασθένεια Πάρκινσον και αν έχει κάνει πλαστικές;

Η Μιμή Ντενίση επανήλθε στην τηλεόραση ως κριτής του Your Face Sounds Familiar και εντυπωσίασε.

Πολλοί σχολίασαν το τρέμουλο της Μιμής Ντενίση στο YFSF, το οποίο έφερε και πάλι στο φως τις παλιές φήμες οτι η Μιμή Ντενίση πάσχει από Πάρκινσον.

Η αλήθεια είναι οτι η Μιμή Ντενίση έδειχνε να τρέμει σε αρκετές στιγμές στο YFSF, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετό για να μπει διάγνωση από κανέναν.

Η ίδια η Μιμή Ντενίση έχει διαψεύσει κατηγορηματικά στο παρελθόν οτι πάσχει από την ασθένεια Πάρκινσον.

«Δεν έχω Πάρκινσον!» Η Μιμή Ντενίση έχει διαψεύσει τις φήμες που τη θέλουν να πάσχει «από μία σπάνια και ανίατη ασθένεια».

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια Μιμή Ντενίση μίλησε σε κυπριακό περιοδικό χαρακτηρίζοντας ανήθικους όλους αυτούς που διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις για το άτομό της.

Η Μιμή Ντενίση συνήθως αποφεύγει να δίνει απαντήσεις σε εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά τη δουλειά της. Οταν όμως πρόκειται για πράγματα που αφορούν προσωπικά της θέματα και ειδικά την υγεία της, γίνεται… έξαλλη.

Απόδειξη, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό «Life» αναφέρθηκε στις φήμες που υποστηρίζουν ότι έχει Πάρκινσον.

«Κάνοντας ένα Google search δίπλα στο όνομά σας βγάζει τη λέξη Parkinson. Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος και η Μιμή Ντενίση αυθόρμητα απάντησε:

«Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς, επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα, με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για δεκαπέντε ημέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του κι έτρεμε, και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση».

Σε άλλη συνέντευξη, η Μιμή Ντενίση επανήλθε στο θέμα της ασθένειας του Πάρκινσον με την ίδια ένταση.

– Είναι γεγονός ότι για καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι πάσχετε από πάρκινσον και έλεγαν μάλιστα ότι πρόκειται να παίξετε σε κάποιο σήριαλ το οποίο ματαιώθηκε γι΄αυτό τον λόγο.

– Αυτό είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν μεγάλο ψέμα! Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαρρέουν αυτά τα πράγματα. Αυτό δείχνει το μέγεθος της κακίας τους. Ένας άνθρωπος που εμφανίζεται συνέχεια στην τηλεόραση, έχει κάνει δεκάδες συνεντεύξεις, δίνει παραστάσεις και θέατρο, είναι δυνατόν να είναι άρρωστος; Αν ήταν θα ασχολιόταν μόνο με το ζήτημα της υγείας του και όχι με θέατρο και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η κακία πρέπει να έχει τα όριά της!

Μπότοξ και πλαστικές επεμβάσεις

Δεν έχω κάνει ποτέ καθαρισμό προσώπου και δεν έχω πάει ποτέ σε αισθητικό. Άντε να βάλω μια ενυδατική και αυτή με το ζόρι! Έχω πολύ καλό DNA που κληρονόμησα από τη μητέρα μου. Μια φορά έκανα μπότοξ επειδή ήθελα να σβήσω αυτή τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια μου και δεν το ξκαναέκανα γιατί δεν έπιασε τελικά. Δεν θα ήμουν αρνητική σε ένα mini lift.

Διαβάστε τις δύσκολες ώρες που πέρασε η Μιμή Ντενίση και ποια η Εύα Τσάχρα του YFSF που μάγεψε με τη φωνή της.

1 Response
  • Ανώνυμος
    17 Φεβρουαρίου, 2019

    Μας περνάει για ηλίθιους Αυτό καταλαβαίνω εγώ