Παύλος Παπαδόπουλος #PowerofLovegr: Σάλος ξέσπασε για τα τατουάζ του. Κατηγορείται ως ναζιστής και… [φωτο]

Ποια τατουάζ του Παύλου Παπαδόπουλου από το Power of Love δημιούργησαν την ένταση;

Πανζουρλισμό έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο τα τατουάζ του παίκτη του Power of Love, του ΣΚΑΪ, Παύλου Παπαδόπουλου. Χρήστες καταγγέλλουν ότι πρόκειται για αναφορές στην Χρυσή Αυγή και στον νεοναζισμό.

Το βιογραφικό του

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έχει καταγωγή από τον Πόντο. Εργάζεται ως υπάλληλος Ασφαλείας VIP προσώπων και είναι Ιχθύς. Είναι αθλητής από 8 ετών. Κάνει Πυγμαχία και Βάρη. Του αρέσουν τα τατουάζ. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα.

Εξοργισμένοι οι χρήστες του διαδικτύου

Πανικός έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από τα τατουάζ που έχει στο κορμί ο Παύλος Παπαδόπουλος. Χρήστες στο Twitter τα θεωρούν φασιστικά και έχουν εξοργιστεί και με τον ΣΚΑΪ, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω οι παίκτες του ριάλιτι.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έχει τον μαίανδρο τατουάζ, που έχει γίνει λατρεία στη Χρυσή Αυγή, αλλά και ένα «πουλί» που για αυτούς τους χρήστες παραπέμπει στον δικτάτορα, Γιώργο Παπαδόπουλο.

Από την άλλη πλευρά, οι υποστηρικτές του θεωρούν ότι ο μαίανδρος δεν αφορά στη Χρυσή Αυγή και ότι το «πουλί» είναι αναφορά στον Πόντο.

Η κόντρα στο διαδίκτυο έχει αρχίσει να φουντώνει και απομένει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει αν κινείται στον χώρο της Χρυσής Αυγής, όπως καταγγέλλουν χρήστες των social media.

Τι απάντησε ο Παύλος Παπαδόπουλος

Ο παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ με ανάρτησή του στο Instragram απαντά για τα τατουάζ αλλά όχι για τη Χρυσή Αυγή.

«Επειδή ακούγονται διάφορες κουταμάρες ο αετός συμβολίζει το σήμα των Ποντίων μέσα στην παλιά Ελληνική σημαία και ο Μαίανδρος προέρχεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και έχει να κάνει με τον Ηρακλή!»
Δείτε τα ντοκουμέντα

Δείτε και το «πουλί» της χούντας και του Πόντου

1 Response
  • Ανώνυμος
    10 Ιανουαρίου, 2019

    kai h omada toy arh maiandro exei hmarton pia me tis lakamies sas