#PowerofLoveGR Ραφαέλα Τσαντεκίδου, Αργυρώ Τσιοράνου, Ζένια Σολδάτου: Άδικη αποχώρηση έκπληξη. Ποια έφυγε, κλάματα [video]

Ραφαέλα Τσαντεκίδου, Αργυρώ Τσιοράνου, Ζένια Σολδάτου – Ποια παίκτρια αποχώρησε άδικα από το Power of Love;

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Gala του Power of love. Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε άδικα από το σπίτι της αγάπης;

Η Αργυρώ Τσιοράνου, που κατηγορείται ότι είναι σε σχέση με τον Γιάννη Κοπιδάκη πριν μπούνε στο Power of Love, ψηφίστηκε με 6 αρνητικές ψήφους από τα αγόρια για αποχώρηση. Όμως το παιχνίδι επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη.

Αρχικά ο Τζόνι Αμπατζόπουλος ήταν ο νικητής της βραδιάς που κέρδισε τα 2.500 ευρώ και προστάτευσε και το σπίτι των ανδρών.

Έλενα Πολυχρονοπούλου και Αργυρώ Τσιοράνου ισοψήφισαν ως δημοφιλείς παίκτριες από τα κορίτσια, άρα η Αργυρώ Τσιοράνου πήρε ασυλία, παρ’ όλο που ψηφίστηκε από σχεδόν όλα τα αγόρια.

Στη συνέχεια, τα αγόρια ψήφισαν ανάμεσα στις τέσσερις Ζένια Σολδάτου, Ραφαέλα Τσαντεκίδου, Άννα Ελευθερίου, Ρένια Τσακίρη για το ποια θα αποχωρήσει.

Ο Βασίλης Χαλκιάς ψήφισε την Άννα Ελευθερίου, ο Ίων Γεωργίου ψήφισε στην τύχη όπως είπε την Ραφαέλα, ο Τζόνι ψήφισε την Άννα, ο Φίλιππος Αρβανίτης ψήφισε τη Ζένια Σολδάτου, ο Γιάννης Καπιδάκης ψήφισε τη Ζένια επειδή όπως είπε δεν είναι στα γούστα του, ο Αντώνης Χρόνης ψήφισε τη Ραφαέλα, ο Παύλος Παπαδόπουλος ψήφισε τη Ραφαέλα. Έτσι η παίκτρια που αποχώρησε είναι η Ραφαέλα Τσαντεκίδου.

Κατάφωρη αδικία, καθώς η πλέον αντιδημοφιλής στο σπίτι ήταν η Αργυρώ Τσιοράνου.

Δείτε την αποχώρηση της Ραφαέλας Τσαντεκίδου από το Power of Love:

Διαβάστε ποιος είναι πραγματικά ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και τι σχέση είχαν Αργυρώ Τσιοράνου-Γιάννης Κοπιδάκης πριν μπούνε στο Power of Love.