Κηδεία Θέμου Αναστασιάδη: Ράκος η σύζυγος Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τι ζήτησε. Το αντίο της αδερφής του

Σήμερα Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, στις 13.30, θα τελεστεί η κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Ο Θέμος Αναστασιάδης αυτό το στερνό ταξίδι θα το κάνει σε μία θάλασσα δάκρυα. Τα δάκρυα όλων μας. Γιατί ζέστανε τη ζωή μας και καθοδήγησε την πορεία μας.

Με την καλοσύνη του, το χιούμορ του, την ανεξάντλητη δημιουργικότητά του, την έμπνευσή του, τη μοναδική διορατικότητα.

Αντί στεφάνων, η οικογένειά του εκλιπόντος παροτρύνει, όσους το επιθυμούν, να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο εξής:

GR5601725320005532083171758 (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου).

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της αδερφής του
Με ένα τρυφερό μήνυμα και μια φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια είπε «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη η αδελφή του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Νταϊάνα.

«Πάντα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αυτός είναι ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ. Πάντα ευτυχής και γελαστή πλάι του, αυτό μου έφθανε και περίσσευε. He did it his way και πάντα θα τον καμαρώνω γι’ αυτό…», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ακόμη νιώθουμε την αύρα του στο κτήριο, την ενόχλησή του για το τσιγάρο που κάναμε κρυφά στα παλιά γραφεία με ανοιχτά παράθυρα για να μην του μυρίσει, όταν ξέραμε ότι λείπει.

Θα λείψει σε όλους μας το γέλιο του, τα πειράγματα του και η ευφυής τρέλα του, αυτή που μας έκανε να ανεβαίνουμε σε ελικόπτερα και να σκαρφαλώνουμε σε μάντρες ανεβασμένοι στους ώμους του φωτογράφου.

Για τον δικό μας Θέμο δεν ισχύει αυτό που λένε για όσους «φεύγουν». Δεν ταιριάζει «ο Θέμος δεν μένει πια εδώ». Γιατί ο Θέμος θα είναι πάντα εδώ, μέσα από το Πρώτο Θέμα και μέσα από τους ανθρώπους που συνδέθηκαν ανεξίτηλα μαζί του.