Τζόνι Αμπατζόπουλος #PowerofLoveGR: Ποιος ο παίκτης στρίπερ που είχε σχέση με Μπακοδήμου [φωτο, video]

Ποιος είναι ο Γιάννης Τζόνι Αμπατζόπουλος του Power of Love και πώς αποκαλύφθηκε οτι στο παρελθόν είχε κάποια σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου;

Ο Τζόνι Αμπατζόπουλος έχει ξεχωρίσει στο φετινό Power of Love και θα πρωταγωνιστήσει.

Ο μελαχρινός χορευτής Τζόνι Αμπατζόπουλος έχει ξεχωρίσει από τα αγόρια του σπιτιού, αλλά φαίνεται οτι στο παρελθόν δεν ήταν άγνωστος με την Μαρία Μπακοδήμου. Ποιος είναι και τι σχέση είχαν;

Σε βίντεο που μεταδώθηκε στο Menios Live του νέου Epsilon, αποκαλύφθηκε ότι ο Τζόνι Αμπατζόπουλος έχει στο παρελθόν φιλοξενηθεί αρκετές φορές στην παλιά εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Star.

Η απογευματινή εκπομπή ΦΜ Live από την οποία πάρθηκε η φωτογραφία που δείχνει τον παίκτη και την παρουσιάστρια δίπλα δίπλα είναι προ τεσσάρων χρόνων τραβηγμένη, κάτι που τοποθετεί τη σχέση τους αρκετά πριν το φετινό ριάλιτι του έρωτα.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στη μεσημεριανή εκπομπή για τη σχέση Τζόνι Αμπατζόπουλου – Μαρίας Μπακοδήμου:

Ποιος είναι όμως ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και από πού κρατά η σκούφια του;

Τζόνι Αμπατζόπουλος Βιογραφικό

Ο Γιάννης Αμπατζόπουλος είναι ένας από τους παίκτες του Power of love 2, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Εργάζεται ως fitness trainer. Το ψευδώνυμο του είναι Magic Johnny.

Τζόνι Αμπατζόπουλος Ηλικία

Ο Γιάννης Τζόνι Αμπατζόπουλος είναι 33 ετών και πάει στα 34.

Τζόνι ΑμπατζόπουλοςΠροτερήματα: Δοτικός, Επικοινωνιακός, Τίμιος και φιλόδοξος.
Μειονεκτήματα: Οξύθυμος και Ανυπόμονος.

Όπως δηλώνει ο ίδιος πιστεύει στην ενέργεια της πρώτης ματιάς στον έρωτα.

Στο βίντεο με την παρουσίαση του κατά την είσοδο του στο σπίτι του Power of love είπε: «Είμαι ο Γιάννης Αμπατζόπουλος, είμαι fitness trainer και είμαι 33 ετών. Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης. Σε μια γυναίκα τι μου αρέσει: Μου αρέσει να είναι δοτική, μου αρέσει να είναι τίμια, άλλωστε όπως και εγώ. Πιστεύω στην ενέργεια της πρώτης ματιάς, όλα ξεκινάνε από την πρώτη ματιά και το χαμόγελο. Ζηλεύω μόνο όταν μου δοθεί αφορμή, δηλαδή γυναίκα που θα κοιτάξει κάποιον όπως κοιτάζει εμένα.. πρόβλημα».

Κατά την επίσκεψη του στο σπίτι των κοριτσιών ο Τζόνι Αμπατζόπουλος είπε για τον εαυτό του: «Είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, άλλα είμαι Πόντιος και Μικρασιάτης. Το Magic Johnny είναι γιατί παλιότερα χόρευα σε κλαμπ και ύστερα άλλαξα επάγγελμα, ασχολήθηκα με τη γυμναστική μετά. Είμαι trainer».

Η Μαρία είπε στα κορίτσια πως ο Γιάννης έχει κάνει την πιο παράξενη δήλωση, πως όταν ρωτήθηκε τι θεωρεί προϋπόθεση για να του αρέσει μια γυναίκα είπε πως πρέπει να πλένει τα δόντια της. Τότε ο Γιάννης διευκρίνισε πως πρέπει να προσέχει την υγιεινή της και πόσο μάλλον περισσότερο και αυτό. Πότε τελείωσε η τελευταία του σχέση; Η τελευταία του σχέση ήταν πριν δύο χρόνια όπως είπε ο ίδιος. Είναι στη φάση που την έχει ξεπεράσει, εδώ και καιρό. Πληγώθηκε, είχε ερωτευτεί. Ποιος θα ήταν ο λόγος που θα χώριζε; «Για ψέμα μεγάλο, σε δεύτερη φάση όχι στην πρώτη (μιας και όπως είπε θα δίνε μια δεύτερη ευκαιρία) και για απιστία».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Instagram του Τζόνι Αμπατζόπουλου:

View this post on Instagram

#poweroflovegr

A post shared by Τζονι Αμπατζοπουλος •Official• (@ampatzopoulos) on

Διαβάστε πώς αποκαλύφθηκε οτι Αργυρώ Τσιοράνου – Γιάννης Κοπιδάκης ήταν ζευγάρι πριν το Power of Love.