ΣΚΑΪ: Χαμός με Αντωνοπούλου και Σπυροπούλου στο κανάλι του Φαλήρου

Τι συμβαίνει με Μπάγια Αντωνοπούλου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο ΣΚΑΙ;

Πανικός επικρατεί την τελευταία εβδομάδα στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Μπορεί να ξεκίνησε το Survivor, το ριάλιτι που αναμενόταν να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Μάλιστα, αυτό επηρεάζει και το Survivor Πανόραμα. Το Πανόραμα λειτουργεί ως η εκπομπή που μας μεταφέρει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο. Αν όμως το ίδιο το ριάλιτι δεν ελκύει το τηλεοπτικό κοινό, ούτε το Πανόραμα θα το κάνει.

Ο ρόλος του Ατζούν Ιλιτζαλί

Οι ιθύνοντες του σταθμού, τα έχουν βάλει με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς αυτός είναι υπεύθυνος για το Survivor.

Μάλιστα, φέτος, αποφάσισε να αλλάξει και το concept του παιχνιδιού και αντί για Διάσημους εναντίον Μαχητών, να έχουμε Ελλάδα εναντίον Τουρκίας. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, αυτός είναι ο κύριος αποδέκτης της γκρίνιας, ο οποίος με τη σειρά του ψάχνει να δει τι φταίει για να διορθωθεί η κατάσταση.

Αποκορύφωμα σε όλο αυτό, είναι πως την Πέμπτη το κανάλι υποχώρησε στην 4η θέση της τηλεθέασης στο ημερήσιο σύνολο, τόσο στο γενικό όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54.. Βέβαια, αυτή η κατρακύλα στα νούμερα δεν οφείλεται στο γεγονός ότι το Survivor δεν προβάλλεται τη συγκεκριμένη μέρα.

Μετά την Μπάγια, τι;

Λόγω αυτής της εξέλιξης λοιπόν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ζήτησε να αντικατασταθεί η Μπάγια Αντωνοπούλου από το Πανόραμα. Εξάλλου, πρέπει να βρει και αυτός έναν αποδιοπομπαίο τράγο, για να μην είναι ο μόνος που τα ακούει μέσα στο κανάλι.

Μάλιστα, την χαρακτήρισε και λίγο άσχετη με το concept της εκπομπής. Υποστήριξε πως ακόμα και αν ανακάμψει το ίδιο το ριάλιτι, δεν θα γίνει το ίδιο και με την εκπομπή, αν παραμείνει εκείνη κεντρική παρουσιάστρια.

Έτσι λοιπόν, έγινε πρόταση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μόλις τελείωσε την παρουσίαση του My Style Rocks, την οποία και απέρριψε.

Επίσης έγινε κρούση και στη Σάσα Σταμάτη. Δεν έδωσε τελική απάντηση, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη μετά την αποτυχία του «Ohh LaLa!» να αναλάβει μια ακόμη αποτυχία.

Το επικρατέστερο σενάριο

Αν η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχωρήσει θα γίνει κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής η Λάουρα Νάργες. Στο πλευρό της θα προστεθούν παλαίμαχοι παίκτες του «Survivor 1» καθώς και του «Survivor 2».

Κοκκινάκης, Χούτος και Πασχάλη είναι τα ονόματα που ακούστηκαν χθες στο παρασκήνιο.Μέχρι στιγμής κανένας από τους τρεις τους να έχει δεχθεί τηλεφώνημα…