Βασίλης Σαντριάς, Power of Love: Ποιος o νέος παίκτης, ποδοσφαιριστής AEK. Τσαμπουκάς με… [video]

Ποιος είναι ο Βασίλης Σαντριάς, νέος παίκτης του Power of love και γνωστός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ;

Εκτός από τον Φάνο Χατζηπαναγιώτη, και ο γνωστός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Βασίλης Σαντριάς έκανε την έκπληξη και μπήκε στο Power of Love.

Ποιος ο πρώτος καυγάς του Βασίλη Σαντριά στο Power of Love, με ποιον παίκτη έκανε τσαμπουκά;

Ποιο το βιογραφικό και η ηλικία του Βασίλη Σαντριά;

Βασίλης Σαντριάς βιογραφικό, ηλικία

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1993, ο 26χρονος Βασίλης Σαντριάς είναι μακράν από τον δεύτερο, ο πιο στιλάτος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο νεαρός επιθετικός Βασίλης Σαντριάς με αναλογίες μοντέλου και κορμί δουλεμένο στις προπονήσεις, δεν βάζει μόνο γκολ στα γήπεδα αλλά και σε εκατοντάδες γυναικείες καρδιές.

Βλέπετε κυκλοφορεί ελεύθερος με αποτέλεσμα να προκαλεί τα βλέμματα πολλών κοριτσιών.

Με ύψος 1,85 ο Βασίλης Σαντριάς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρόμητου και πέρασε από πολλές ομάδες.

Με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα και με αδυναμία στη μόδα και στις γυναίκες, ο Βασίλης Σαντριάς ακολουθεί κι αυτός τις τάσεις της εποχής, χωρίς ωστόσο ν΄ανήκει στην κατηγορία των κλαρινογαμπρών.

Αλάνι με τους φίλους του και μετρημένος εκτός γηπέδων, ο Βασίλης Σαντριάς ξέρει καλά ότι αργά η γρήγορα θα έρθει και η δική του ώρα.

Δείτε την είσοδο του Βασίλη Σαντριά στο Power of Love:

Λίγο καιρό πριν το Power of Love, ο Βασίλης Σαντριάς, ποδοσφαιριστής του ΓΣ ΜΑΡΚΟ δήλωνε ξανά ερωτευμένος. Ο ποδοσφαιριστής γνώρισε μία όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, με την οποία εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί.

Ο λόγος για την Βαλέρια Ντελντινοβα με καταγωγή από Ρωσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα μαγαζί στην Γλυφάδα κι από εκείνη την μέρα έγιναν αχώριστοι.

Η Βαλέρια Ντελντινοβα ασχολείται με το μόντελινγκ και παράλληλα με τις σπουδές της στο τομέα του business management.

Δείτε φωτογραφίες του Βασίλη Σαντρια:

Ο πρώτος καυγάς του Βασίλη Σαντριά με τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Μια ατάκα του Σαντριά κατα την διάρκεια του Power of Love ήταν αρκετή να φουντώσει τον Παύλο, ο οποίος ώς πονηρός βεβαίως δεν επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή μπροστά στις κάμερες, αλλα όταν έκλεισαν.

Επειδή ο αυθόρμητος Βασίλης Σαντριάς του είπε πώς λέει ψέμματα και πως στόχος του είναι να «φάει» παίκτες» ο Πόντιος τρελάθηκε και του επιτέθηκε φραστικά μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Ο ποδοσφαιριστής δεν μάσησε και αντέδρασε με αποτέλεσμα να μπούν οι άντρες της ασφάλειας να τους χωρίσουν

Γιατί ο Παύλος έχει νεύρα το τελευταίο διάστημα; Μήπως έχει να κάνει με κάποια δικαστική απόφαση που αφορά στην πρώην του και στο παιδί που έχει μαζί της;

Διαβάστε ποιος παίκτης του Power of Love έχει παιδί και το κρύβει.