Συγκλονιστικό γράμμα από Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της: “Μπαμπά γιατί με…”

Τι έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της;

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να επιχείρησε να δώσει ένα τέλος στην «διαμάχη» με τον πατέρα της που από την στιγμή που έγινε γνωστό πως πρόκειται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι την εκθέτει με συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης διεθνώς, αλλά ο Τόμας Μαρκλ δεν φαίνεται να… «χαμπαριάζει».

Πέντε φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν εξ ονόματός της σε μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα, δίνοντας την δική της εκδοχή για την σχέση της τόσο με τον πατέρα της όσο και με την ετεροθαλή της αδερφή.

Ανέφεραν μάλιστα και μια επιστολή που είχε στείλει η Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της τον περασμένο Αύγουστο, όπου, όπως υποστήριξαν, τον παρακαλούσε να βρεθούν και να λήξουν το μεταξύ τους ζήτημα.

Τώρα ο Τόμας Μαρκλ όμως, αντεπιτίθεται και θέλοντας να δείξει πως το περιεχόμενο της επιστολής της Μέγκαν δεν ήταν καθόλου συναινετικό, αλλά αντίθετα τον «καταρράκωσε», όπως λέει χαρακτηριστικά, έδωσε ολόκληρη την επιστολή της κόρης του στην Κυριακάτικη «Mail»!

Η επιστολή έχει έκταση πέντε σελίδων και είναι γραμμένη από την ίδια τη Μέγκαν. Μεταξύ άλλων κατηγορεί τον πατέρα της ότι έκανε την καρδιά της χίλια κομμάτια με τις συνεντεύξεις που έδωσε στον Τύπο, εφευρίσκοντας ιστορίες γι’αυτήν και με τις επιθέσεις του στον σύζυγό της. Επίσης τον κατηγορεί πως τα έχει βρει με την ετεροθαλή αδερφή της Σαμάνθα, η οποία πολλές φορές της έχει επιτεθεί μέσω του Τύπου, ενώ η ίδια «υπέφερε σιωπηλά τα γεμάτα κακία ψέμματά τους».

Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ ξεκινά: «Μπαμπά, με πολύ βαριά καρδιά γράφω αυτό το γράμμα, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί πήρες αυτό το δρόμο, κλείνοντας τα μάτια στον πόνο που προκαλείς».

Επίσης στην επιστολή της η Μέγκαν ξεκαθαρίζει ότι ο πατέρας της δεν έκανε ποτέ καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί της, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά, το τηλέφωνό της παραμένει το ίδιο και δεν βρήκε ούτε κλήση, ούτε μήνυμα από αυτόν τόσο καιρό. Εξάλλου, λέει η Μέγκαν, τόσο ο Χάρι όσο και εγώ προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε, αλλά αρνήθηκες, ενώ τον κατηγορεί πως φέρθηκε αχάριστα, παρά τα χρήματα που του πρόσφεραν και πήρε.

Ο 74χρονος Τόμας Μαρκλ είπε στην «Mail» πως πικράθηκε από τα ψέμματα που είπαν οι φίλοι της Μέγκαν γι’ αυτόν και έτσι αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα την επιστολή της κόρης του. Επιμένει πως έχει στείλει πολλά μηνύματα στην Μέγκαν ώστε να συναντηθούν και να γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά.