#PowerofLoveGR Θεοδώρα Κουρούπη, Παύλος Τερζόπουλος: Ποιος αποχώρησε και έκανε ήδη ανορθόγραφη ανάρτηση [video]

Το μεσημέρι της Κυριακής, είδαμε το Power of love Gala. Θεοδώρα Κουρούπη, Παύλος Τερζόπουλος, ποιος αποχώρησε από τo Power of Love;

Εντάσεις, τσακωμοί και πολλά άλλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Power of Love Gala, ωστόσο κάποιος δεν τα κατάφερε και αποχώρησε!

Μάλιστα, ήδη έκανε και την πρώτη ανάρτηση μέσα από το Instagram!

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου προστατεύτηκε από τους άντρες. Ο Ίον προστατεύτηκε από τις γυναίκες. Από το σπίτι των κοριτσιών υποψήφια ήταν η Θεοδώρα Κουρούπη και από το σπίτι των αγοριών o Παύλος Τερζόπουλος.

Άννα Ελευθερίου και ο Παύλος Παπαδόπουλος είχαν την υποστήριξη του κόσμο και ασυλία για αυτή την εβδομάδα. Νικητής αυτής της εβδομάδας, ως ο πιο αγαπητός παίκτης του Power of Love μέσα στο σπίτι αναδείχθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Ο παίκτης που αποχώρησε ανέβασε ένα βίντεο και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, κάνοντας παράλληλα και ένα ορθογραφικό λάθος:

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα μυνήματα σας και για την στήριξη. Now is the beginning! #skaitv #poweroflovegr #vote».

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

O Παύλος Τερζόπουλος και η Θεοδώρα Κουρούπη ψηφίστηκαν από τους παίκτες του σπιτιού προς αποχώρηση, ωστόσο επειδή δεν υπήρχε προστασία σπιτιού καθώς ο πιο αγαπητός παίκτης βρίσκεται εκτός σπιτιού, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ανοιχτά ποιος παίκτης θέλουν να αποχωρήσει από το σπίτι.

Τελικά, η Θεοδώρα Κουρούπη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love:

Δείτε πώς αποχώρησαν μαζί Τζόνι Αμπατζόπουλος – Μαργαρίτα Νέρτζη.