ΣΚΑΙ, κακός χαμός: Γιατί είναι έξαλλοι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Γιατί οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ είναι έξαλλοι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Ο κακός χαμός φαίνεται να επικρατεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ, με κυριότερη αιτία τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί. Οι άνθρωποι του σταθμού τρέχουν και δεν φτάνουν, γιατί φαίνεται πως το πρόγραμμα καταρρέει.

Απογοητευτικό το ραβασάκι της AGB

Αποδείξεις για όλα αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία χθες κατρακύλησαν. Το «Survivor Panorama» με την Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε μόλις 4,7.

Τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ που θεωρούνται και από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού δεν κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση. Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία βρέθηκε στο 14,2, ενώ το ριάλιτι αγάπης, Power of Love, στο 12,4…

Όλα αυτά τα νούμερα είναι στο δυναμικό κοινό και έχουνε σχέση με τις τουρκικές παραγωγές! Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί στο κανάλι για να σβήσει αυτές τις «φωτιές» που οδηγούνε μαθηματικά τον ΣΚΑΪ στην τρίτη θέση της τηλεθέασης ίσως και στην τέταρτη στα κανάλια τα πανελλαδικά.

Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν εκνευριστεί με τον Τούρκο παραγωγό, γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις ότι τα προγράμματά του θα σκίζουν στην τηλεθέαση, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Η διεύθυνση του σταθμού, έχει σπαταλήσει χρήματα και έχει εμπιστευθεί τον Ατζούν Ιλιτζαλί, εντάσσοντας στο πρόγραμμά της, τα εν λόγω ριάλιτι και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να αποδίδουν τα αναμενόμενα.