Ράκος ο Γιώργος Παπαδάκης: Πολύ δύσκολη εβδομάδα εξαιτίας…

Τι συνέβη στον Γιώργο Παπαδάκη;

Δεν είχε τέλος ο εφιάλτης του Γιώργου Παπαδάκη αυτή την εβδομάδα! Ευτυχώς για τον ίδιο ήρθε η Παρασκευή για να μπει αναγκαστικά τέλος σε μια βδομάδα κόλαση!

Τι συνέβη; Ο Γιώργος Παπαδάκης για πρώτη φορά την φετινή χρονιά είδε για παραπάνω από δύο μέρες την πλάτη του Δημήτρη Οικονόμου στην τηλεθέαση! Και όχι απλά είδε την πλάτη του αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τραγικά για τα δεδομένα του κατρακυλόντας μέχρι και στο 16%!

Το “μαύρο” ολοκληρώθηκε χτες με τον Γιώργο Παπαδάκη να χάνει μια ολόκληρη μονάδα από τον ΣΚΑΙ και πλέον στον ΑΝΤ1 να βαράει καμπανάκι συναγερμού! Τι πρέπει να κάνουν για να ανεβάσουν ξανά την τηλεθέαση;

Μήπως γι’ αυτό και ο παρουσιαστής φέρεται να ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με την Μπάγια Αντωνοπούλου, όπως σας αποκαλύψαμε χτες, για να γυρίσει στο κανάλι, μετά και το δικό της φιάσκο με το Survivor Panorama!

Σκέψεις στον ΑΝΤ1 για μια ανανέωση

Την ίδα ώρα στον ΑΝΤ1 γίνονται σκέψεις για μια ανανέωση, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως 30 χρόνια το ίδιο… πιάτο ο κόσμος κουράστηκε! Πολλοί ταυτίστηκαν με τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη αλλά μια αλλαγή ίσως φέρει άλλη νότα στο κανάλι του Αμαρουσίου! Τουλάχιστον έτσι σκέφονται μερικοί στον ΑΝΤ1 και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την παρουσίαση του “Καλημέρα Ελλάδα”!

Του φορτώνουν τον τσακωμό με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Ταυτόχρονα δεν είναι λίγοι μέσα στο κανάλι που χρεωνουν στον Γιώργο Παπαδάκη την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου και όχι άδικα! Αρκετοί έχουν την άποψη στο κανάλι πως μια παρουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην πρωινή ζώνη θα διατηρούσε τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα ήταν η ιδανική αντικαταστάτρια του παρουσιαστή όταν εκείνος έπαιρνε την απόφαση να βάλει ένα τέλος στην τηλεοπτική του καριέρα στον ΑΝΤ1!

Λέτε να έχουμε εξελίξεις άμεσα; Πάντως τα νούμερα τηλεθέασης δεν σηκώνουν άλλη υπομονή και ήδη το καμπανάκι έχει ηχύσει για πολλούς!