Σάλος με Γιάννη Μπέζο: “Οι γκέι είναι…” Προκλητικό

Τι είπε ο Γιάννης Μπέζος για τους γκέι;

Ο Γιάννης Μπέζος σε παλαιότερη συνέντευξή του, και με αφορμή το κόψιμο τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε, με θέμα ένα γκέι ζευγάρι, είπε την άποψη του για τους γκέι και το σύμφωνο συμβίωσης.

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, στην οποία ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε παλαιότερες δηλώσεις του:

“Η πολιτεία κινήθηκε σωστά στο σύμφωνο συμβίωσης και καλά θα κάνουν και οι εμπλεκόμενοι, οι ομοφυλόφιλοι, να κρατήσουν και αυτοί μια σοβαρή στάση.

Γενικότερα. Δεν χρειάζεται να είναι στιλ. Είναι τρόπος ζωής. Η σeξουαλική προτίμηση δεν έχει να κάνει με το πώς συμπεριφερόμαστε. Έχει να κάνει με το τι επιθυμούμε μέσα μας”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο κ. Μπέζος συνέχισε λέγοντας: “Ακούω το επιχείρημα ότι ένα παιδί προκειμένου να μην έχει καθόλου οικογένεια, ας έχει αυτό.

Το παιδί είναι καλύτερα να έχει έναν κακό πατέρα και μια κακή μητέρα, παρά δυο καλούς πατεράδες ή δυο καλές μανάδες.

Αυτό πιστεύω εγώ. Δεν είναι αντιμετωπίσιμο αυτό. Όταν έχει έναν πατέρα, το παιδί κάπου αναφέρεται. Όταν έχει μια μητέρα, αναφέρεται στη μητέρα.

Γιατί η μητέρα είναι άλλο πράγμα και ο πατέρας καλύπτει άλλο κόσμο. Όταν ένα παιδάκι έχει δύο ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι και οι φυσικοί του γονείς, δεν είναι το ίδιο πράγμα”.