Πριγκίπισσα Νταϊάνα: “Ο Κάρολος στο σ@ξ ήταν…” Απίστευτη εξομολόγηση

Η μεγάλη αποκάλυψη της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το σ@ξ με τον Κάρολο, λίγο πριν σκοτωθεί στο τροχαίο στο Παρίσι! Τι είχε πει;

Το πιο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα στην βρετανική τηλεόραση εδώ και χρόνια ξεκίνησε στο Channel 4, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια, παρόλο που είχαν μπροστά στα μάτια τους τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και τα μάτια που δεν σταματούσαν να «παίζουν» γύρω γύρω, παρόλο που δεν γινόταν να αγνοήσουν την χαρακτηριστική σέξι φωνή της δικής τους πριγκίπισσας, της Λαίδης Νταϊάνα.

Για πολλούς από τους υποστηρικτές της, το ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» δεν θα έπρεπε να παιχτεί. Η ταινία περιλαμβάνει κομμάτια από βιντεοκασέτες που είχε που είχε γράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993, κατά τη διάρκεια μαθημάτων για να βελτιώσει η πριγκίπισσα τον δημόσιο λόγο της, στις οποίες όμως μιλούσε με ειλικρίνεια για προσωπικά ζητήματα. Τα αποσπάσματα είχαν παιχτεί στο παρελθόν στις ΗΠΑ, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται στη Βρετανία.

Καθώς ο Σέτελεν είναι ηθοποιός και όχι θεραπευτής, ιατρός ή ιερέας, δεν υπάρχει το επαγγελματικό απόρρητο στη μέση για τη δημοσιοποίησή τους, όμως αρκετοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την προβολή της ταινίας, με γνώμονα την ηθική και την ιδιωτικότητα, κυρίως όσον αφορά στους γιους της.

Τι μάθαμε στο ντοκιμαντέρ;

Από το ντοκιμαντέρ μάθαμε ότι ο Κάρολος ήταν κάποιος που «με ακολουθούσε σαν σκυλί». Η Νταϊάνα μίλησε για την πρώτη συνάντησή τους σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ. «Μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, ήταν συνέχεια γύρω μου» περιέγραψε η Lady D.

Μάθαμε ακόμη ότι η «Ντι» συναντήθηκε με τον πρίγκηπα μόνο 13 φορές προτού παντρευτούν και μετά από τον γάμο έκαναν σεξ «μόνο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες».

Όσον αφορά την ερωτική τους ζωή η Νταϊάνα περιγράφει ότι «κάναμε σεξ μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες» υποστηρίζοντας ότι ήταν «πολύ περιέργα καθώς η ερωτική τους ζωή άρχισε να σβήνει μετά τη γέννα του πρίγκιπα Χάρι το 1984.

Μια φορά βρισκόμενη σε απόγνωση πήγε στη βασίλισσα Ελισάβετ για συμβουλή, αλλά έφυγε άπραγη, καθώς η πεθερά της είπε απλά ότι ο Κάρολος είναι… άχρηστος!

Θυμήθηκε, δε, και έναν διάλογο του Καρόλου με τον πατέρα του, τον Δούκα του Εδιμβούργου, στον οποίο ο Φίλιππος είπε στον γιο του «αν ο γάμος σου δεν λειτουργήσει μπορείς πάντα να γυρίσεις σε αυτή (σ.σ. την Καμίλα) μετά από πέντε χρόνια». Νταϊάνα: Η παράνομη σχέση της ενώ ήταν παντρεμένη με τον Κάρολο! Με ποιον πασίγνωστη αθλητή;

1 Response
  • Las
    3 Απριλίου, 2019

    Oti einai bisexual kai tein prince consort tein exei gia facade kai na tou kanei parea.
    Etsi eitan kai o David pou afeise ton throno gia tein amerikana.
    Ena afentiko pou eixa apo ta Tzoumerka, ton evriske swsto atomo kai tein Diana zwon.
    (kai ton eafto tou kalo).