Απίστευτο ατύχημα για τον Νίκο Μουτσινά: Δείτε τι έγινε

Τι συνέβη στον Νίκο Μουτσινά;

Ποιο το απίστευτο ατύχημα που συνέβη στον Νίκο Μουτσινά;

Ένα απρόοπτο περιστατικό που έζησε θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής του ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς το περασμένο Σάββατο βρισκόταν στην Πάτρα προκειμένου να απολαύσει το συγκρότημα Alcatrash που εμφανίζονταν μαζί με την Καίτη Γαρμπή σε νυχτερινό κέντρο.

Λίγο πριν πάνε στο μαγαζί, πήγαν για φαγητό και εκεί συνέβη το ατύχημα το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς περιέγραψε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Για την παρέα».

«Αποφασίσαμε να πάμε στην Πάτρα γιατί τα παιδιά μας τραγουδούσαν με την Καίτη Γαρμπή! Ξεκινάμε απόγευμα, όλα ωραία…

Φτάνουμε λίγο νωρίτερα, λέμε τι θα κάνουμε; Θα φάμε», ξεκίνησε να αφηγείται το απρόοπτο περιστατικό που του συνέβη.

«Καθόμαστε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί να φάμε. Λέω θα τη χαλάσεις τη διατροφή δεν πειράζει, Σάββατο είναι. Λέω ξεκίνα να φας τη σαλάτα. Ξεκινάω και όπως τρώω τη σαλάτα, αισθάνομαι πως κάτι έχει μέσα η σαλάτα που δεν το έχω παραγγείλει. Φαντάζεστε τι μπορεί να ήταν;», είπε ο παρουσιαστής.

«Ήταν δόντι! Ήταν… το δικό μου το δόντι που αποφάσισε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Πια έγινα φίλτρο του snapchat… Λείπει αυτό το δόντι, χαμογελάω ατελείωτα σε όλους, βιντεάκια… Παίρνω τηλέφωνο τον οδοντίατρό μου τον Κωνσταντίνο τον Δέδε, του λέω τι να κάνω;», αποκάλυψε στους τηλεθεατές ο Νίκος Μουτσινάς.

«Έχω τσίχλα μαζί μου, να το κολλήσω; Μου λέει δεν γίνεται… Παίρνουμε τηλέφωνο τα παιδιά ευτυχώς, πήραν μία οδοντίατρο να είναι καλά η γυναίκα 12 παρά το βράδυ ραντεβού να προσπαθούμε εκεί πώς θα κολλήσει το δόντι…», περιέγραψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Και συνέχισε: «Μου βάζει, μου το φτιάχνει… Εγώ πρόλαβα έφαγα μία πίτα. Μου λέει μπορεί να φας…. Δεν θα ξαναφάω τίποτα».