Παραμορφώθηκε η Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε τρομακτική αλλαγή στο πρόσωπο [φωτο]

Πώς παραμορφώθηκε η Τζένη Μπαλατσινού;

Η αλλαγή στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, Τζένης Μπαλατσινού, είναι πραγματικά τρομακτική.

Σταρ Ελλάς 1990, πρώην γυναίκα ενός από τους πιο ισχυρούς εκδότες των ελληνικών media, μαμά τριών παιδιών, νυν παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, η πάντα chic και elegant Τζένη καταφέρνει να μονοπωλεί για χρόνια τα εξώφυλλα των εβδομαδιαίων περιοδικών.

Λίγες εβδομάδες πριν από τον πολυαναμενόμενο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, ρίχνουμε τον προβολέα στη φινέτσα που αποπνέει και στα looks της που έγραψαν ιστορία!

Όταν ήταν κριτής στο «Next Top Model» του ΑΝΤ1 και σε σχετική ερώτηση για το modeling, είπε: «Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο αντίληψης του τότε με το σήμερα. Υπάρχει μεγάλη βιασύνη από τις κοπέλες στο να γίνουν τα πράγματα, κάτι που εμείς δεν είχαμε, θέλουν να γίνουν γρήγορα γνωστές και κάνουν αρπαχτές. Δεν έχουν συνέπεια, βιάζονται να βγουν στην τηλεόραση και να κάνουν εξώφυλλα». Κάτι μας θυμίζει…

2008

Με κρουαζέ χρυσαφί φόρεμα σε αμπίρ γραμμή, μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και sleek μαλλιά. Το στήθος της ποτέ δεν το τόνιζε, ενώ πρόσεχε τα ντεκολτέ της να μην προκαλούν. Όπως θα έλεγε και η ίδια λίγα χρόνια μετά «έχω φτιάξει το στήθος μου. Αφού έκανα τρία παιδιά και τρεις θηλασμούς θεώρησα πως έπρεπε να το κάνω και δεν το μετάνιωσα. Μάλιστα ήμουν τόσο χαρούμενη που όποιον έβλεπα του το έλεγα. Πήγα με το σουτιέν στον γιατρό και του είπα θέλω αυτό πίσω!».

2009

Με μεταλλιζέ εφαρμοστό φόρεμα και nude peep-toes εκείνη τη χρονιά ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο reality του ΑΝΤ1 «Next Top Model» με ατάκες του τύπου «μπορεί κάποια να είναι κούκλα αλλά να μην μπορεί να στηθεί κι από την άλλη βλέπω κοπέλες που με την πρώτη ματιά δεν σε εντυπωσιάζουν και μπροστά στον φακό κάνουν θαύματα. Μετά την πρώτη εικόνα, είναι πάρα πολύ σημαντικός ο χαρακτήρας, αν και υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει καριέρα χωρίς τον καλύτερο χαρακτήρα». Πού να ‘ξερε δέκα χρόνια μετά πως θα «έπεφτε μέσα« ξανά με το «GNTM» στο Star.

2014

Mε bodycon φόρεμα Hervé Léger με τολμηρό μπούστο και tribal clutch. Εκείνη τη χρονιά το site της jenny.gr μαζί με το 4moms.gr υπογράφουν το αφιέρωμα Women in Action στο οποίο συμμετέχουν γυναίκες επιχειρηματίες από διαφορετικούς κλάδους. Παράλληλα παρουσιάζει δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο το «Πρωινό mou» στο MEGA, αλλά το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση για το διαζύγιό τους.

2015

Με σκούρο καστανό μαλλί και sleek καρέ μαλλιά δείχνει την πιο καθωσπρέπει version του εαυτού της. Με midi μαύρη φούστα, ζακέτα της γιαγιάς και γόβες, τολμά μια σοβαρή στροφή στην γκαρνταρόμπα της.

2015

Γίνεται κεντρική παρουσιάστρια, αφού τα Σαββατοκύριακα αναλαμβάνει τη δική της lifestyle εκπομπή «Jenny Jenny», ένα μαγκαζίνο με ποικίλα θέματα και καλεσμένους πρόσωπα της επικαιρότητας. Εδώ με ανδρόγυνο look αποδεικνύει πως μπορεί μια γυναίκα να είναι θηλυκή ακόμη και με γραβάτα!

2015

Αέρας άλλης εποχής! Η Τζένη παίρνει μέρος στο fashion show του Vassilis Emmanuel Zoulias για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Η ίδια περπάτησε στο catwalk με πουά εφαρμοστό φόρεμα και ασορτί τσάντα, ένα look που θα μπορούσε να έχει βγει από ηρωίδα της Φίνος Φιλμς σε ταινία των 60s!

2016

Με look που παραπέμπει σε γκέισα, η Τζένη δείχνει πως της αρέσει να πειραματίζεται με το στυλ της υιοθετώντας πιο ethnic looks. Τον Οκτώβριο γνωρίζει τον μέλλοντα πλέον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια και ξεκινάει άτυπα ένα από τα μεγαλύτερα love stories της ελληνικής showbiz.

2016

Ποντάρει στο ασπρόμαυρο σύνολο με σατέν τοπ με λεπτό τιραντάκι και πλισέ φούστα. Με πρόσωπο που λάμπει από ευτυχία δείχνει να περνάει από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια.

2017

Τον Οκτώβριο ξεκινά να διοργανώνει το φιλανθρωπικό fashion show Hautes Grecians, ενώ στη λαμπερή βραδιά έδωσε το «παρών» με ένα επιβλητικό maxi φόρεμα που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της! «Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν θεσμό που θα τιμά την παράδοση της χώρας μας στη μόδα και ειδικά στην υψηλή ραπτική. Όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο, το οποίο τολμήσαμε να πραγματοποιήσουμε και να του δώσουμε σάρκα και οστά μετά από σκληρή δουλειά, πείσμα και κυρίως πίστη στο αστείρευτο ταλέντο των σχεδιαστών που έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν την ιστορία της ελληνικής μόδας», θα πει η ίδια.

2018

Απλή, με φρέσκο νεανικό look με τζιν καμπαρντίνα και sneakers αποδεικνύει πως όσα χρόνια και να περάσουν η Τζένη είναι σταθερή αξία στον χώρο της μόδας!

2019

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει πια καταλάβει πως δεν χρειάζονται πολλά για να δείχνει chic (όχι βέβαια πως ποτέ ήταν ένθερμη οπαδός του μαξιμαλισμού). Από τα 19 της που την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου βγήκε Σταρ Ελλάς έδειξε πως αγαπούσε το απλό και καθόλου φορτωμένο look!