Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλιας: Αμήχανη Τζένη, κομψό νυφικό. Όλο το άλμπουμ [φωτο, video]

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια, ολο το άλμπουμ του μυστηρίου εδώ!

Ο γάμος Κικίλια – Μπαλατσινού είναι γεγονός, καθώς οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν έστησε τον γαμπρό Βασίλη Κικίλια, που έφτασε στην ώρα της στην εκκλησία. Αντώνης Σαμαράς, Μαρέβα Μητσοτάκη, Δημήτρης Αβραμόπουλος και πολλοί άλλοι στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού.

Πώς εμφανίστηκαν τα 3 παιδιά της Τζένης στον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού και πώς ήταν το νυφικό;

Η νύφη Τζένη Μπαλατσινού έφτασε στην ώρα της, χωρίς να στήσει τον γαμπρό, με ένα απλό και αιθέριο νυφικό:

Λίγο πριν από τις 6 έφτασε στους Αγίους Ισιδώρους ο Βασίλης Κικίλιας με τον κουμπάρο του Ηλία Καντζούρη.

Κουμπάροι είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο, είναι προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του Έμη είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Λίγο πριν από τις 6 έφτασαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Ο αδερφός τους Μάξιμος συνόδευσε την νύφη στην εκκλησία.

Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

Νωρίτερα είχαν φτάσει στο γραφικό εκκλησάκι οι γονείς του ζευγαριού.

Οι γονείς του Βασίλη Κικίλια

Οι γονείς της Τζένης Μπαλατσινού

Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσοκαλακάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Ευγενία Μανωλίδου και άλλοι.

Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλιας

Πάντως, μπορεί οι δυο τους να ενώνουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού έδειχνε αμήχανη και βιαστική.

Δείτε το βίντεο από τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια και θα κατάλαβετε. Την φώναζαν οι φωτογράφοι να σταματήσει για εικόνες και με το ζόρι κρατήθηκε: