Άγριος καυγάς Σίσσυς Χρηστίδου-Θοδωρή Μαραντίνη: Ξεμαλλιάστηκαν στη μέση του δρόμου για…

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος ιδιαίτερα αν υπάρχουν παιδιά και περιουσιακά στοιχεία στη μέση! Κι αν τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι και διάσημα τότε τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο.

Αυτή είναι η περίπτωση του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου, οι οποίοι βρέθηκαν στη δίνη ενός χωρισμού πολύ επώδυνου και πολύ δημόσιου, ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έκανε κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης που βέβαια απέτυχαν αλλά είχα και κάποιες συναντήσεις, βασικό θέμα των οποίων ήταν να ρυθμίσουν τα διαδικαστικά της μεταξύ τους σχέσεις, οικονομικά αλλά και θέματα παιδιών.

Μέχρι κάποιου σημείου φαίνεται ότι τα κατάφεραν παρ’΄ότι δεν ήταν εύκολο και υπήρξαν πολλοί καυγάδες μεταξύ τους!

Όπως έγινε και το απόγευμα μετά τη γιορτή στην οποία είχαν βρεθεί μαζί και φωτογραφήθηκαν ήρεμοι και χαμογελαστοί.

Άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικόμετέφεραν πως λίγο μετά την αναχώρησή της από το σημείο της γιορτής, το πρώην ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καυγά, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε στη μέση του δρόμου από άγνωστη αφορμή!

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής φανερά εκνευρισμένοι, ξεκίνησαν μια κουβέντα η οποία εξελίχθηκε πολύ σύντομα σε τσακωμό, με τους δυο τους να φωνάζουν και να χειρονομούν έντονα.

Και μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι προφανώς δεν κατάφεραν να επιλύσουν αυτό το οποίο αποτέλεσε αφορμή για καυγά αφού λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του OPEN έφυγε αφήνοντας τον τραγουδιστή στη μέση του δρόμου μόνο του…

Μπορεί οι δυο τους να προσπαθούν να διατηρήσουν μια καλή σχέση αλλά έχουν πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους έως ότου καταφέρουν να βρουν τις ισορροπίες τους.