Φωτογραφία σοκ από ereportaz: “Ο Πάνος Ζάρλας κείτεται νεκρός στην άσφαλτο”

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στο πανελλήνιο ο θάνατος του νικητή του PowerofLove, Πάνου Ζάρλα.

Ο χαμογελαστός Πάνος σκοτώθηκε ακαριαία με τη μηχανή του ανήμερα των γενεθλίων του.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε αποκλειστικά η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», φαίνεται το άψυχο κορμί του άτυχου νεαρού λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, αποκαλύπτοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του Πάνου με τη μηχανή του και τον τρόπο που βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα στις 30/5, όταν ο 28χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Ζάρλας, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το θέαμα σόκαρε τους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο

Βίντεο – ντοκουμέντο κατέγραψε την τρελή πορεία της μηχανής του 28χρονου. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μάλιστα, ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του νεαρού ήταν σοκαριστική, καθώς είχε διαμελιστεί.

Ο Πάνος Ζάρλας είχε τα γενέθλιά του, συμπλήρωνε το 28ο έτος της ηλικίας του. Την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός στην άσφαλτο οι φίλοι του εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία» στα socialmedia, ενώ λίγο μετά έγραφαν στον αγαπημένο τους «καλό ταξίδι» και «καλή ανάπαυση»…

Ο Πάνος είχε μπει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη. Είχαν κερδίσει, ωστόσο λίγο καιρό μετά το παιχνίδι χώρισαν.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του 28χρονου, τη Λέσβο, όπου συγγενείς και φίλοι του Πάνου του είπαν το τελευταίο αντίο.Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έφτασε στον Ιερό Ναό της Στύψης η μητέρα του, η οποία πλέον πρέπει να διαχειριστεί την απώλεια του γιου της που αγαπήθηκε τόσο από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, αφού ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι αγάπης «PowerofLove».

Σημειώνεται, ότι το «παρών» έδωσαν και αρκετοί συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, μεταξύ αυτών και η Στέλλα Μιζεράκη.

Το GossipLife.gr, από σεβασμό στη μνήμη του νεκρού δεν αναδημοσιεύει τη φωτογραφία, που ανήρτησε το ereportaz.