Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: Γιατί νοσηλεύτηκα στο ψυχιατρείο

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες στην ελληνική showbiz με την είδηση της νοσηλείας του Ερρίκου Πετιλόν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μοντέλο και παρουσιαστής Ερρίκος Πετιλόν μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Ναι, νοσηλεύτηκα για πέντε ημέρες στην Παθολογική Κλινική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Η εισαγωγή μου όμως δεν είχε να κάνει με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, αλλά με παθολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα. Πήγα εκεί για να κάνω τις εξετάσεις, γιατί έχει εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό και με γνωρίζουν κιόλας.

Το ότι νοσηλεύτηκα μόνο για πέντε ημέρες αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές. Οι γιατροί μάλιστα που έλεγξαν τις εξετάσεις μου, μού είπαν πως όλες είναι σαν του μικρού παιδιού. Αν είχα κάνει εισαγωγή για ουσίες και εξαρτήσεις, θα έκανα μήνες μέσα έγκλειστος και δεν θα ήταν θέμα ημερών» δήλωσε στην εφημερίδα ο Ερρίκος Πετιλόν.

Πριν από λίγα χρόνια, ο Πετιλόν είχε βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο, και είχε δηλώσει:

«Είμαι άνεργος, ψάχνω δουλειά αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση οικονομικά. Είμαι πάρα πολύ στριμωγμένος. Δυστυχώς, βοήθεια επί της ουσίας δεν μπορώ να πάρω. Το να πάρω 100 ή 50 ευρώ δανεικά, ευπρόσδεκτα είναι, τα εκτιμώ και λέω μέσα μου ένα ευχαριστώ.

Δεν είναι το ποσό που φτάνει για να με καλύψει, ώστε να μπορέσω να αναπνεύσω, να έχω χρόνο να στεριώσω καλύτερα την προσωπική μου ζωή, το σπίτι, τα ενοίκια μου, τους λογαριασμούς μου. Να αναπνέω ώστε να μπορώ να βρω μια δουλειά».

«Είχα ένα εισόδημα μέχρι πριν από λίγους μήνες, είχα αναλάβει μία εργασία. Από τότε που σταμάτησε η συνεργασία είχα ένα μικρό εισόδημα από το θέατρο που έπαιζα.

Τα χρήματα ήταν λίγα. Έχω ζητήσει βοήθεια από μερικούς γνωστούς ανθρώπους, φίλους, να συνεισφέρουν στις ανάγκες μου. Έτυχε και από ανθρώπους που δεν τους ήξερα τόσα χρόνια, δεν είμαστε φίλοι, να λάβω βοήθεια, να συνεισφέρουν πρόθυμα με ένα μικρό ποσό.

Όχι επωνύμους, καμία σχέση με τη σοουμπίζ, απλοί άνθρωποι. Δεν ήρθαν μόνοι τους, εγώ χτύπησα κάποιες πόρτες και ζήτησα υποστήριξη, ώστε να κερδίσω λίγο χρόνο, μέχρι να δω ποια δουλειά θα κάνω».